Fotbal intern

Becali îşi vinde bijuteria! Ăsta e noul preţ al lui Moruţan!

Valeriu Iftime a mărturisit pentru FANATIK.RO că în urmă cu câteva zile a primit un telefon de la Gigi Becali pentru a discuta despre Olimpiu Moruţan.
03.04.2018 | 11:55
Becali isi vinde bijuteria Asta e noul pret al lui Morutan
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a plătit în iarna acestui an clubului FC Botoşani un milion de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, dar l-a lăsat pe internaţionalul Under 19 să joace până la vară sub comanda lui Costel Enache. Însă evoluţiile tânărului fotbalist nu au mai fost în ultima perioadă la fel de bune, iar patronul roş-albaştrilor a început să se întrebe dacă nu cumva a greşit când a făcut acest transfer. Vezi detalii

După ce fotbalistul a contribuit decisiv la ratarea calificării naţionalei U 19 la Campionatul European, atunci când şi-a lăsat echipa în 10 oameni, imediat după ce marcase golul de 1-0 cu Ucraina, Gigi Becali i-a dat un telefon lui Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani. Cei doi au vorbit despre situaţia transferului mijlocaşului Olimpiu Moruţan la FCSB.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: 

E OFICIAL! Cea mai proastă veste pentru Meme Stoica şi FC Steaua Bucureşti

Antrenorul echipei e PE FĂRAŞ pentru că REFUZĂ să-l bage în echipă pe FIUL PREŞEDINTELUI!

Denis Alibec, distrus de un fost antrenor de la FC DINAMO BUCURESTI. “Un jucător mai mult decât mediocru!”

ŢEAPĂ de PROPORŢII pentru Lăcătuş!!! 

Vine Cobrea în locul lui Moruţan? “Asta mi-a propus!”

Valeriu Iftime a dezvăluit că discuţia s-a purtat în urmă cu câteva zile. “Eu eram la o întâlnire privată şi m-am trezit cu un telefon de la Gigi Becali. Prima dată mi s-a părut serios în discuţie. Mi-a spus că pot să îl opresc definitiv pe Moruţan dacă vreau, dar trebuie să îi dau 500.000 de euro înapoi plus pe portarul Cobrea.

După ce am intrat un pic în ceaţă, deoarece am fost luat aşa prin surprindere, Gigi Becali a renunţat. În fine nici eu nu am de unde să îi mai dau acum banii înapoi lui Gigi, dar dacă el vrea să discutăm despre Cobrea separat, nu în combinaţie cu Moruţan, atunci sunt dispus să o facem. Însă nu se mai pune problema ca Moruţan să mai rămână la noi. Am discutat cu Gigi pe tema acestui subiect. Şi mâine i l-aş da lui Gigi pe Cobrea”, a spus Iftime.

ADVERTISEMENT

Cam aşa arată în acest moment noul preţ al bijuteriei lui Becali, Olimpiu Moruţan: 500.000 de euro plus un portar!

1 milion de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Moruţan