Fotbal intern

Achim, UMILIT de Becali: “Trebuia să-l dau, dar AM UITAT de el!”

Vlad Achim a fost ultimul jucător introdus de Nicolae Dică pe teren în partida cu Viktoria Plzen. Mijlocaşul central a intrat în minutul 66, în locul accidentatului Budescu, imediat după golul...
26.07.2017 | 00:10
Achim UMILIT de Becali Trebuia sal dau dar AM UITAT de el
ADVERTISEMENT

Vlad Achim a fost ultimul jucător introdus de Nicolae Dică pe teren în partida cu Viktoria Plzen. Mijlocaşul central a intrat în minutul 66, în locul accidentatului Budescu, imediat după golul egalizator reuşit de Teixeira. Mutarea a trezit furia partonului Stelei, acesta fiind principalul cap de acuzare al patronului pentru Nicolae Dică la declaraţiile de la finalul partidei.

“Vrei să dai gol îl bagi pe Man, nu pe Achim! Ce experienţă are.. vai vai, e aeriat, îi e frică, nu ştie pe ce lume trăieşte, se plimbă, stă pe-acolo, nici nu ştie ce face. Cum să ataci cu Achim? De-acum înainte nu o să-l mai bage pe Achim, vă garantez eu! N-o să mai fie în lot, ca să nu mai aibă cum să-l bage!”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali Achim. “Chiar mă întrebam de ce nu l-am vândut”

Gigi Becali a explicat într-un mod destul de amuzant motivele pentru care fotbalistul care în trecut a mai jucat la Ceahlăul Piatra Neamţ, Viitorul şi Voluntari nu a fost vândut în perioada de transferuri din această vară. Practic, finanţatorul Stelei a uitat pur şi simplu de existenţa lui Achim!

“O să vedeţi, o să-i plătesc salariul, dar n-o să mai intre pe teren. Chiar stăteam şi mă întrebam de ce nu l-am vândut în vară. Pe urmă mi-am dat seama de ce: că am uitat de el! Nici nu mai ştiam că e la echipă. Dar o să remedeim chestia asta”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT