Sport

Gigi Becali acuză jocuri de culise în lupta pentru titlu: „Cu noi și-au dat viața, în partea cealaltă au jucat lejer”

Gigi Becali acuză noi jocuri de culise în Casa Pariurilor Liga 1. Vizată e chiar FC Voluntari, echipă pe care le-a smuls un punct roș-albaștrilor în sezonul regulat, ca în play-off să piardă fără drept de apel.
12.04.2022 | 18:55
Gigi Becali acuza jocuri de culise in lupta pentru titlu Cu noi siau dat viata in partea cealalta au jucat lejer
ADVERTISEMENT

După ce FCSB a învins categoric FC Voluntari, scor 4-0 și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, Gigi Becali a mutat lupta pentru titlu în afara terenului. Adversara din etapa care tocmai s-a încheiat este acuzată de jocuri de culise în favoarea campioanei en-titre.

Gigi Becali iese la atac înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Cu mai puțin de o săptămână înaintea duelului care poate roș-albaștrii la doar două puncte de primul loc, latifundiarul din Pipera și-a amintit că ilfovenii au făcut totul pentru a smulge un punct în sezonul regulat și a comparat acel joc cu cel din play-off, în care nu a mai existat aceeași intensitate.

ADVERTISEMENT

Eu am spus că nu mai există blaturi în Liga 1, dar am văzut acum o o săptămână un meci cu o echipă, care când a jucat contra noastră se arunca pe jos la egal. Și nu avea nevoie de un punct.

L-am întrebat pe Pandele, finul meu (n.r. Florentin Pandele, primarul din Voluntari), ‘finule, spune-mi la ce vă folosea un punct de trăgeați de timp? Jucați fotbal’. Spunea ‘Păi, nu, nașule…’.

ADVERTISEMENT

Cred eu că nu au mai fost alte intervenții (n.r. la meciul jucat luni, FCSB – FC Voluntari 4-0). Cred că nu au mai fost. Nu le-a mai dat primarul primă (n.r. râde) Sau Primăria, sau clubul. Nu mă refer la aranjamente”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Nici FC Argeș nu a scăpat „neșifonată”: „Cu noi și-au dat viața, în partea cealaltă au jucat lejer”

Suspiciunile s-au îndreptat și spre FC Argeș, echipă care i-a învins la limită pe roș-albaștri în returul sezonului regulat, ca odată ajunsă în play-off să piardă fără drept de apel pe terenul CFR-ului, totul culminând cu greșeala impardonabilă a portughezului Joao Miguel.

ADVERTISEMENT

La partea aia parcă a fost altceva (n.r. CFR Cluj –  FC Argeș 2-0). Cu noi și-au dat viața, au vrut să ne rupă picioarele. În partea cealaltă au jucat lejer, frumos, ‘Ia-o și dă gol!’.

La mine să nu se gândească nimeni niciodată. Chiar dacă vor, nu accept eu. Dacă vine cineva și zice ‘Uite, vrem să-ți dăm ție meciul’, eu nu vreau. Vreau să se joace pe drepte și pe corecte. Să nu se gândească nimeni la mine. Eu vreau să câștig pe merit.

ADVERTISEMENT

Cine nu respectă regula jocului nu primește cununa. Eu vreau să primesc cununa. Cununa sunt cupele europene și banii. Voi ați scris ‘Becali nu e antrenor, Becali e afacerist’. Nu sunt eu afacerist. Domnul a făcut și m-a învățat ce să fac să nu intru în faliment”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,40 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT