Fotbal intern

Gigi Becali acuză o conspiraţie în lupta pentru titlu: “Lucrurile sunt aranjate pentru U Craiova”

13.07.2020 | 11:46
Gigi Becali acuza o conspiratie in lupta pentru titlu Lucrurile sunt aranjate pentru U Craiova
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre partida cu Universitatea Craiova și consideră că lucrurile sunt aranjate pentru Universitatea Craiova.

Totodată, patronul vicecampioanei României consideră că oltenii nu au față de campioană și îi aseamănă cu o echipă de Liga 2.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mărturisit că nu are nicio emoție pentru speța din Cupa României, și anume să piardă la masa verde meciul cu Dinamo.

Gigi Becali acuză o conspirație în lupta la titlu

Gigi Becali acuză o conspirație în favoarea Craiovei în lupta la titlu: „Ziua pentru mine e foarte bună pentru că am văzut azi toate mizeriile și toate tâmpeniile care s-au întâmplat în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Dacă pe Bîrsan ăsta îl mai lasă să arbitreze înseamnă că rămâne toată mizeria fotbalului românesc. A dat două penalty-uri inventate pentru ei, iar pentru noi nu a dat două penalty-uri clare”.

„Se pare că lucrurile sunt aranjate pentru Craiova cum zicea și Dan Petrescu. După meciul de aseară asta cred. Noi am jucat aseară cu o echipă de Liga 2, golurile lui au fost date de Bîrsan. Noi cu nea Bîrsan am jucat aseară și el a dat două goluri.

ADVERTISEMENT

Când pui pe cineva, trebuie să pui un kamikaze, nu pe unul deștept. Trebuie să-l pui pe unul cu capul în nori, fără minte. Bîrsan trebuie să fie controlat, mă aduce și în stare de nervi”, a  mai spus patronul FCSB-ului la TV Pro X.

„N-au avut nicio fază de poartă!”

„A fost inadmisibil, n-au avut nicio fază de poartă, n-au făcut nimic, mă interesa un egal, ca să fim acolo cu Botoșani, nu mă interesează cine ia campionatul, oricum nu-l ia Craiova, e prea slabă.

ADVERTISEMENT

Pot să-l ia dacă-l mai primesc pe Bîrsan la toate meciurile. Ei au câștigat meciurile la țâra-țâra. Nu mai există blaturi, nu mă gândesc la asta, eu vorbesc doar ce s-a întâmplat aseară”,  a continuat Gigi Becali.

„Ăștia de la Craiova cred ei că au o șmecherie de-a lor oltenească. Noi am vorbit la Federație și a zis că e o încurcătură și vor face o schimbare în pauza competițională.

Ei declară așa ca să jucăm noi tare cu CFR Cluj, sunt declarații de teapa lor. Dacă îl pui pe Nistor, pe Cârțu să declare lucrurile astea la finalul meciului.

Pofta-n cui pentru cine nu crede că vom juca Cupa României, iar oltenii să nu-și facă griji pentru corectitudinea pe care o să o avem noi la meciul cu CFR. S-ar putea să intre Pintilii antrenor, dacă nu o să intre Petrea”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,50 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT