Fotbal intern

Gigi Becali, acuzat că minte! Managerul spitalului din Caracal: „Nu am primit nicio donație!”

29.03.2020 | 10:43
Gigi Becali acuzat ca minte Managerul spitalului din Caracal Nu am primit nicio donatie
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că a făcut donații pentru mai multe spitale din România, printre care și cel din Caracal, dar managerul spitalului a declarat că finanțatorul FCSB-ului nu a făctu nicio donație.

Gigi Becali, acuzat că minte în privința donațiilor

Managerul spitalului din Caracal, Marian Mitran, a anunțat că Gigi Becali nu a făcut nicio donație, deși patronul FCSB-ului a declarat că a făcut:

ADVERTISEMENT

„Ca urmare a numeroaselor articole apărute în presă și pe paginile de socializare, dorim să informăm cetățenii municipiului Caracal că până la această oră Spitalul Municipal Caracal nu a primit nicio donație de la domnul Becali și nici de la o altă persoană în numele acestuia.

Dacă această donație se va înfăptui, imediat vom aduce la cunoștința cetățenilor printr-un comunicat de presă”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat mai multe donații pentru spitale

Gigi Becali a anunțat mai multe donații pentru spitalele din România și a mărturisit că a oferit bani spitalelor din Caracal, Craiova și Pitești.

„Eu nu mai stau după Guvernul României că au început să ne moară oamenii din cauza Coronavirusului. Miercuri am alocat bani pentru ajutorului spitalelor din Craiova, Pitești și Caracal. Cheltui cât este nevoie.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează că dau 100.000 de euro, 200.000 de euro, dau cât trebuie. Le-am spus la doctori că le voi cumpăra măști, calculatoare, mobilier, combinezoane și tot ce le trebuie”, a spus Gigi Becali.

„Acum am primit de la spitalul din Buzău că au nevoie de măști, la fel am primit și de la spitalul din Rădăuți. De-aia sunt intrigat, cum se poate ca doctorii să n-aibă măști.

ADVERTISEMENT

Ce face Guvernul ăsta? Foarte bine că ministrul și-a dat demisia, nici atât lucru nu a putut să facă, să aibă grijă de doctori. Eu nu am nevoie să mă mai laud cu alte lucruri. Dacă oamenii văd că eu fac donații, fac și ei la fel”, a mai spus patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT