Fotbal intern

Gigi Becali, adus cu mandat la tribunal! Decizia instanței / Helmuth Duckadam, declarația zilei: „Iar o să se spună că sunt slugă!”

12.06.2020 | 10:00
Gigi Becali adus cu mandat la tribunal Decizia instantei  Helmuth Duckadam declaratia zilei Iar o sa se spuna ca sunt sluga
ADVERTISEMENT

În fiecare dimineață, FANATIK vă oferă o rubrică de revistă a presei din care puteți afla cele mai noi și mai interesante știri care au apărut pe site-urile din România. Trei personaje importante în materialul de astăzi: Gigi Becali, Gică Hagi și Helmuth Duckadam.

Gigi Becali va fi adus cu mandat la tribunal în dosarul transferului lui Mihai Costea la Steaua

Patronul celor de la FCSB trebuia să se prezinte joi, 11 iunie, în procesul lui Adrian Mititelu din dosarul transferului lui Mihai Costea de la Craiova la Steaua. Nici Gigi Becali, nici Valeriu Argăseală nu s-au prezentat, astfel că ei vor fi aduși la tribunal, după cum semnalează Prosport.

ADVERTISEMENT

Conform instanței, termenul din 11 iunie 2020, ora 13:00, s-a amânat pentru 17 iunie 2020, ora 13:00, unde Gigi Becali și Valeriu Argăseală vor fi aduși cu mandat de către polițiști.

Gigi Becali și Valeriu Argăseală, președintele FCSB, au fost citați ca martori la Curtea de Apel Craiova. Este vorba de procesul în care Mititelu e acuzat de evaziune fiscală la transferul lui Mihai Costea, din 2011, de la formația sa la cea a lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, exploziv: „Steaua și Dinamo au 10-12 milioane de euro pe an, Real și Barcelona un miliard. Cum să te bați cu așa ceva?”

Gică Hagi, patronul celor de la Viitorul Constanța, a fost invitat la emisiunea „Marius Tucă show” și a vorbit despre situația actuală a fotbalului românesc. Hagi crede că problema cea mai mare este reprezentată de bugete și de lipsa de investiții în infrastructură.

Am încredere mare în jucătorul român, dar jucătorul român trebuie să fie susţinut. În spatele lui trebuie să aibă conducători. Ei sunt alergaţi acum… 90% vorbim de lucruri negative, totul stă în gânduri.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai grijă cum arunci jucătorii, cum îi aşezi, tot timpul trebuie să stai în spatele lor. Talent există în România la fel ca înainte. Noi trebuie să ne organizăm mult mai bine cu toţii, să facem lucrurile generale pentru toţi, competiţiile să fie organizate şi să îi găsim pe cei mai buni.

Pentru ca un club să fie bun contează patromoniul. Dau exemplu celor de la Steaua, Dinamo sau Craiova. Ce valoare au Real Madrid sau Barcelona, echipe cu care concuram în anii 90?

ADVERTISEMENT

Produc un miliard de euro pe an iar valoarea patrimonială este de 3 miliarde. Steaua şi Dinamo au 10-12 milioane de euro. Cum să concurezi cu aşa ceva? Noi dăm vina pe jucători? Vina este la conducători”, a declarat Hagi la „Marius Tucă Show”, după cum scrie Mediafax.

Helmuth Duckadam, de partea patronului în „cazul Adi Popa”: „Iar o să se spună că sunt slugă!”

Directorul de imagine al celor de la FCSB, Helmuth Duckadam, a avut un punct de vedere în privința lui Adi Popa, cel care este în cantonament la Berceni, cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

O să zic ceva, deși dacă spun iar îmi vor sării unii în cap că sunt slugă. Are și Gigi Becali dreptate. Adi Popa, dacă voia în altă parte, se ducea. Dar el a venit la Steaua, cu o sumă importantă, plus că era plătit cu altă sumă importantă de fosta lui echipă. Deci, a luat bani mulți la Steaua.

Acum să te cramponezi la mărunțiș pentru două luni… Trebuie să mai existe și omenie. Revenirea lui Adi Popa a fost o greșeală! Are și MM dreptate cu ciorba încălzită”, a spus Duckadam la emisiunea „Fotbal Club” de la Digisport.

ADVERTISEMENT