Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Verdictul unui stelist uriaș: “Dacă CSA va promova în SuperLiga, Gigi Becali va fi obligat să facă pași înapoi. Va fi greu, va obosi!”. Video Exclusiv

Antrenorul Secolului, Anghel Iordănescu, crede că patronul FCSB va avea mari probleme dacă CSA Steaua promovează și se ajunge la dueluri directe.
05.11.2022 | 13:32
Verdictul unui stelist urias Daca CSA va promova in SuperLiga Gigi Becali va fi obligat sa faca pasi inapoi Va fi greu va obosi Video Exclusiv
Eventuala promovare a echipei CSA Steaua în SuperLiga îl va afecta serios pe Gigi Becali. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Pe lângă dezamăgirea provocată de ultimele rezultate înregistrate de FCSB, patronul Gigi Becali mai are pe cap și problemele cauzate de conflictul cu Armata și cu echipa acesteia din eșalonul secund. Până la un verdict final al justiției în acest război pe marcă între CSA Steaua și FCSB, părțile implicate încearcă să-și impună punctul de vedere în fața opiniei publice prin intermediul mass-media sau a rețelelor de socializare.

Anghel Iordănescu e convins că Gigi Becali va fi afectat de războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Trebuie să facă niște pași înapoi!”

CSA Steaua, echipa de fotbal a Armatei care momentan evoluează în eșalonul secund, și-ar putea îndeplini visul de a primi drept de promovare în Superliga din sezonul viitor. Acest lucru va fi posibil pentru că fostul ministru Vasile Dîncu a semnat un ordin prin care a modificat propriul regulament, astfel încât echipa să se poată asocia cu „terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive”.

ADVERTISEMENT

Eventuala promovare a CSA Steaua în primul eșalon ar putea avea un impact negativ major asupra lui Gigi Becali, care va fi nevoit să facă pași înapoi. Este părerea lui Anghel Iordănescu, exprimată în cadrul ediției de vineri, 4 noiembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: „Sper și cred că în primul rând se va ajunge odată și odată la o înțelegere cu Ministerul Apărării Naționale… Sper și cred că din acel moment probabil și investitorul de la FCSB va obosi sau se va ocupa doar de afacerile personale”.

Rugat de realizatorul Horia Ivanovici să detalieze și să explice la ce s-a referit, cel supranumit „Generalul” a continuat: „Cred că peste un an, cât permite Regulamentul, sau peste doi ani, în urma deciziei și a hotărârii pe care a luat-o domnul ministru Dîncu prin semnarea acelui ordin, eu cred că FCSB va fi pusă în situația să se întâlnească în prima divizie cu Steaua București. Și nu știu dacă le va conveni să se întâlnească într-o competiție internă cu rivalii din Ghencea”.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles unde bateți dumneavoastră. Adică lucrurile se vor pune pe un făgaș legislativ normal la echipa Armatei, va apărea spuneți dumneavoastră adevărata Steaua București și atunci Gigi Becali va fi obligat să facă pași înapoi”, a fost replica dată de Horia Ivanovici.

„Cam așa ceva, cam ceva de genul acesta”, a răspuns prompt Anghel Iordănescu. Dar Horia Ivanovici nu s-a lăsat: „Credeți că domnul Becali va face asta? Eu cred că va mai ține FCSB încă 20 de ani!”

ADVERTISEMENT

„Eu nu am spus că va renunța la fotbal, pentru că iubește fotbalul, pentru că este foarte interesat de fotbal, și din punctul meu de vedere, numai faptul că investește și că a ținut FCSB-ul în viață atâta timp înseamnă enorm. Și haideți să fim sinceri, a investit, a dus la FCSB jucători de perspectivă, jucători despre care sunt convins că mai devreme sau mai târziu, dacă sunt bine instruiți și bine dirijați, eu sunt convins că vor deveni jucători de calitate”, a încheiat Anghel Iordănescu.

VEZI VIDEO MAI JOS.

Mesajul lui Anghel Iordănescu penru Gigi Becali: „Îi doresc succes!”

Așa cum face mai mereu după un rezultat nesatisfăcător, Gigi Becali a declarat și după eșecul cu West Ham că va vinde jucătorii și se va retrage din fotbal. Nu e prima oară când spune acest lucru, de aceea nici nu este luat în serios de multă lume. La fel cum a făcut-o și Anghel Iordănescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi permit să comentez această declarație, este punctul de vedere al domniei sale. Din punctul meu de vedere, trebuie să înțelegem cu toții că fotbalul românesc are nevoie de jucători și de echipe puternice, de jucători de valoare și de echipe care să performeze în Europa.

Gândiți-vă că dacă îți dorești cu adevărat o echipă națională bună trebuie să ai și echipe care să joace în Europa și cu rezultate bune. Acolo jucătorii au posibilitatea să câștige experiență, acolo jucătorii au posibilitatea să se afișeze cu întreaga lor disponbilitate și valoare.

Vă spun punctul meu de vedere. Îi doresc succes și știu sigur că nu se va retrage”, și-a încheiat Anghel Iordănescu discursul despre Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant