Sport

Gigi Becali, ajutat de Viktor Orban să își regăsească motivația la FCSB: „Îi dau în cap, pac! Trebuie să îl ținem la coadă”

Gigi Becali și-a găsit o nouă rivala în SuperLiga. Deși a anunțat că se bate la titlu doar cu CFR Cluj și cu U Craiova, finanțatorul lui FCSB i-a luat seama lui Sepsi și îl amenință pe Viktor Orban, premierul Ungariei.
26.07.2022 | 14:27
Gigi Becali ajutat de Viktor Orban sa isi regaseasca motivatia la FCSB Ii dau in cap pac Trebuie sa il tinem la coada
Gigi Becali, amenințări pentru Sepsi și premierul Ungariei, Viktor Orban. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este noul antrenor al celor de la FCSB, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Gigi Becali a făcut și el marele anunț, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Palat. Patronul vicecampioanei a abordat mai multe subiecte, printre care și ascensiunea lui Sepsi OSK.

Gigi Becali amenință să o „distrugă” pe Sepsi! Mesaj ferm pentru premierul maghiar, Viktor Orban:

Sepsi OSK este cea mai în formă echipa a începutului de sezon. Formația antrenată de Cristiano Bergodi, care a câștigat Cupa și Supercupa României, are patru puncte după primele etape în SuperLiga și este cu un pas în turul 3 preliminar din Conference League, după ce a câștigat turul cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

Aceste lucruri i-au dat de gândit lui Gigi Becali, care vrea să investească din nou în fotbal dacă performanțele lui Sepsi vor crește. Finanțatorul roș-albaștrilor a avut un discurs dur la adresa premierului maghiar, Viktor Orbal, al cărui Guvern i-a susținut financiar pe covăsneni.

„Dacă nu-i avem pe maghiari, cu cine ne mai batem? Ne batem între noi. Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească.

ADVERTISEMENT

Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. Nu e discriminare, nu? Să nu se considere discriminare. Să nu spună lumea ‘De ce investește bani?’. Sau că e amenințare. 

Pe Sepsi o vom ține la ghilotină. O să o țin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți.

‘Tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mine, iară ție, dușman este’, Vikor Orban. Poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui. Cât sunt eu în fotbal, el să-și pună pofta în cui!

ADVERTISEMENT

Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am aruncat mănușa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă.

Nicolae Dică, noul antrenor de la FCSB

Discursul dur al latifundiarului din Pipera a avut loc în cadrul conferinței de presă în care a anunțat că Nicolae Dică este noul antrenor al echipei. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va debuta pe bancă la returul cu Saburtalo Tbilisi, din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. În Georgia, roș-albaștrii au pierdut cu scorul de 0-1.

„Bani la performanţă. Vrea mai multă libertate, îi dau mai multă libertate. O să îi dau libertate în tur, să fie pe primul loc la mare diferenţă. Nu pot să îi pun obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. Înseamnă următorul an. Calificarea în grupele Conference League depind de viitorul clubului. Dacă nu ne calificăm, eu încep să mă retrag în mare parte. Este un meci decisiv, iar dacă trecem de acest meci, mai sunt şi alte meciuri decisive”, a spus finanțatorul FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,90 este cota pentru „meciul se va decide în prelungiri” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT