Gigi Becali îi ignoră pe “câini”: “Vreau să batem Lazio şi CFR Cluj”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
09/02/2018, 08:05
Gigi Becali îi ignoră pe “câini”: “Vreau să batem Lazio şi CFR Cluj”

Aflat în direct la o televiziune, GIgi Becali a surprins când a fost întrebat în ce meciuri preferă o victorie din următoarele trei partide oficiale, jocuri în care FCSB întâlneşte la Bucureşti pe CFR, Lazio Roma şi Dinamo. 

Patronul roş-albaştrilor ar alege victorii în primele două dispute şi să piardă cu Dinamo, marea rivală. “CFR şi Lazio mi-aş alege. Dinamo, chiar dacă ne bate pe noi, tot nu intră în play-off. O să vedeţi. Bate ea la Chiajna?”, a spus Becali. 

Gigi Becali: „Vreau să batem Lazio”

Gigi Becali şi-a motivat opinia prin faptul că partida cu dinamoviştii nu contează atât de tare: „Dacă nu se înjumătăţeau punctele, ceream victorie cu Dinamo. Aşa, vreau să batem Lazio, că e şansa unei calificări”.

Steaua va juca derbyul cu CFR Cluj sâmbătă, de la ora 20:45, pe Arena Naţională. Clujenii sunt pe primul loc în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 52 de puncte, două mai multe decât FCSB. În partida din tur scorul a fost 1-1, după golurile înscrise de Urko Vera şi Constantin Budescu. 

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.