Gigi Becali îi ignoră pe "câini": "Vreau să batem Lazio şi CFR Cluj"

fcsb cfr cluj, gigi becali, steaua

FCSB are două derby-uri de jucat în următoarele etape din Liga 1 Betano, cu CFR Cluj şi Dinamo dar şi meciurile cu Lazio din primăvara europeană.

Aflat în direct la o televiziune, GIgi Becali a surprins când a fost întrebat în ce meciuri preferă o victorie din următoarele trei partide oficiale, jocuri în care FCSB întâlneşte la Bucureşti pe CFR, Lazio Roma şi Dinamo. 

Patronul roş-albaştrilor ar alege victorii în primele două dispute şi să piardă cu Dinamo, marea rivală. "CFR şi Lazio mi-aş alege. Dinamo, chiar dacă ne bate pe noi, tot nu intră în play-off. O să vedeţi. Bate ea la Chiajna?”, a spus Becali. 

Gigi Becali: „Vreau să batem Lazio”

Gigi Becali şi-a motivat opinia prin faptul că partida cu dinamoviştii nu contează atât de tare: „Dacă nu se înjumătăţeau punctele, ceream victorie cu Dinamo. Aşa, vreau să batem Lazio, că e şansa unei calificări".

Steaua va juca derbyul cu CFR Cluj sâmbătă, de la ora 20:45, pe Arena Naţională. Clujenii sunt pe primul loc în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 52 de puncte, două mai multe decât FCSB. În partida din tur scorul a fost 1-1, după golurile înscrise de Urko Vera şi Constantin Budescu.