Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, amenințări fără precedent după problemele avute de FRF în instanță: „Fac eu altă Federație”

Gigi Becali a trecut la amenințări. Patronul FCSB e în plin război cu Federația Română de Fotbal și acum ia în calcul inclusiv „să facă altă federație”
05.07.2024 | 12:20
Gigi Becali amenintari fara precedent dupa problemele avute de FRF in instanta Fac eu alta Federatie
Gigi Becali, amenințări fără precedent după problemele avute de FRF în instantă: „Fac eu altă Federație” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e în război deschis cu Federația Română de Fotbal. Patronul Supercampioanei României, care s-a încununat după finala cu Corvinul Hunedoara, scor 3-0, e scos din minți de regula jucătorului U21.

Gigi Becali, amenințări fără precedent. Patronul FCSB vrea să facă altă federație de fotbal: „Criminalilor! Am ajuns prostul vostru?”

Gigi Becali e nemulțumit că e echipa sa e obligată să joace cu jucător U21 în competițiile interne. Patronul FCSB a amenințat că va încălca regula la Supercupa României, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Eduard Radaslavescu și Alexandru Musi au fost fotbaliștii care au îndeplinit regula. Cu toate acestea, Becali nu se lasă și amenință că va face altă federație.

ADVERTISEMENT

„Bă, fac altă federație! Înscriu altă federație, care să fie legală, prin membrii care sunt înscriși în registru. Și după cer dizolvarea ei și intrarea în funcțiune a noii federații.

Voi înțelegeți greșit. Ei vă induc pe voi în eroare, ca voi să înțelegeți greșit. Explic eu. Nu e vorba de hotărârea Tribunalului București, că acolo le-a respins modificările. E vorba de hotărârea ÎCCJ, care, în interesul legii, practică unitară. Adică, se dădeau tot felul de hotărâri.

ADVERTISEMENT

Nu mai există ca un judecător să spună așa, altul așa. Și atunci e vorba de aia care spune așa ‘Ca să iei hotărâri, trebuie membrii înscriși în registru’. Și acolo mai sunt înscriși doar câțiva. Ei au vrut să facă o modificare în statut cu membrii ăia vechi, vreo 13, au făcut o Adunare Generală cu 13 membri vechi, unii nici nu mai sunt. Au făcut pe ascuns, noaptea ca hoții.

Să facă și ziua și noaptea și la mizeul nopții. Să facă ce vor ei. Să devină milionari din oameni care n-au avut niciun ban. Le mai dau voie să fure 10 milioane. Nu mă interesează. Băi, lăsați-mă să îmi fac treaba pe banii mei!

ADVERTISEMENT

Lăsați-mă să îmi fac echipă de Champions League. Vreau să îmi fac morișca. Morișca înseamnă că am 3-4 meciuri în campionat în care să joacă jucătorii mei, care să învețe relațiile de joc, băi, criminalilor! Păi ce am ajuns prostul vostru?

Mă obligi tu pe mine să am U21? Vreau să fac jocul meu în Liga Campionilor, să îmi iau banii, ce, fac muncă pentru tine? Am ajuns binefăcătorul tău și la cheremul tău? Băi, asta e inadmisibil tată așa ceva.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează ce fac. Să mai fure 25 de milioane, nu mă interesează. Au pace cu mine și le votez toate staturile și Burleanu să mai aibă un mandat, să mai aibă și 5, să fie pe viață! Nu mă interesează! Nu mă afectează cu nimic. Dar dacă mă afectează, război cu toate chichițele și toate mișmașurile.

Să vedem tot! Prime ce și-a dat cum și-a dat. I-am dat lui Vali (n.r – Argăseală) ordin. ‘Tu acum ești în Comitetul Executiv! Eu te-am pus acolo. Tu, acum, refuzi prima’. ‘Păi cum să refuz prima?’ ‘Spui că e prea mare. Refuzi prima! Spui că e prea mare. Tu ești membru executiv și tu participi la administarea federației. Tu ești administrator, Vali, tu spui așa, eu ca administrator cred că e prea mare prima, o refuz’.

Ca după să am motiv să fac eu plângeri. ‘Bă, ăștia își dau ei între ei?’”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

DECIZIA LUATA de Gigi Becali si Mihai Rotaru in SCANDALUL regulii U21 cu FRF si Razvan Burleanu

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?