Fotbal intern

Gigi Becali, ameninţări în direct după CFR – FCSB 1-1: “Poate îi dau afară şi pe Dică, şi pe Meme!”

17.09.2018 | 00:39
Gigi Becali amenintari in direct dupa CFR  FCSB 11 Poate ii dau afara si pe Dica si pe Meme

Reacţie vehementă a fostului patron FCSB după meciul cu CFR, 1-1. Gigi Becali a trecut la ameninţări împotriva lui Nicolae Dică şi Meme Stoica.

Totul a pornit după ce Becali a fost stârnit de Ilie Dumitrescu, fostul internaţional român afirmând că FCSB arată foarte rău din punct de vedere fizic.

Scos din minţi de forma fotbaliştilor: “Băi, Ilie, o să constat eu şi fără Meme!”

Prima parte a discursul lui Becali împotriva directorului sportiv, care ar fi lăudat metodele lui Ovidiu Kurti, preparatorul fizic al FCSB, a fost o radiografie a jucătorilor aduşi la echipă din Liga 1. Nicolae Dică şi Mihai Stoica au sfârşit prin a fi ameninţaţi.

Băi, Ilie, o să constat eu şi fără Meme! O să constat eu! O să mă interesez. Bă, Ilie, ai dreptate tu, ce să mai. Echipa, jucătorul, când nu pate, dă pasă la adversar. Ştie că nu are putere, aşa se întâmplă la noi! Dădea Coman vreodată pasă la adversar în viaţa lui? Roman era mult mai bun la Botoşani“, a spus Becali după CFR – FCSB 1-1.

Mihai Stoica şi Nicolae Dică, puşi la zid de Gigi Becali: “Poate îi dau afară pe toţi!”

Apoi, afaceristul din Pipera a trecut la ameninţări directe împotriva lui Mihai Stoica şi Nicolae Dică. Gigi Becali a fost tranşant în dialogul cu Ilie Dumitrescu: “O să vedeţi după 13 etape ce se va întâmpla la FCSB! O să vedeţi voi. Hai să lăsăm în pace, că vă dau cuvântul meu de onoare, că nu-l dau afară,Lăsaţi-mă 13 etape şi o să vedeţi apoi voi ce o să se întâmple la FCSB! O să trag eu concluziile şi fără Meme! Am vrut să nu vorbesc despre asta, dar nu se mai poate! Poate îi dau afară pe toţi! Şi pe Dică, şi pe Meme, şi pe Kurti! Păi, eu i-am pus acolo paznici şi ce se întâmplă? Chiar aşa am ajuns?! Vedem după 13 etape, că poate ei au gândit să fie echipa în formă peste două, trei meciuri… Poţi să ştii?“, a afirmat Becali, care i-a pus astfel la zid pe Mihai Stoica şi pe Nicolae Dică.

Mihai Stoica Nicolae Dică Gigi Becali
Mihai Stoica Nicolae Dică Gigi Becali la Palat

CFR-FCSB 1-1. Cele mai tari imagini din derby-ul Ligii 1 Betano