Sport

Gigi Becali, amenințări directe la adresa lui Florin Talpan: „Să-mi dea banii înapoi!” Răspuns sec al juristului CSA Steaua. Exclusiv

Gigi Becali dezvăluie că Florin Talpan nu dat nici acum cei 27.000 de euro pe care îi avea de restituit dintr-un proces încheiat în 2020. Patronul de la FCSB îl ameninţă cu executarea silită pe juristul CSA Steaua.
30.06.2022 | 12:10
Gigi Becali amenintari directe la adresa lui Florin Talpan Sami dea banii inapoi Raspuns sec al juristului CSA Steaua Exclusiv
Gigi Becali a aruncat o nouă „bombă” în războiul cu Florin Talpan. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Războiul CSA Steaua – FCSB de-a lungul timpului a creat şi un conflict între Gigi Becali şi juristul Clubului Sportiv al Armatei, Florin Talpan. Patronul FCSB a fost dat în judecată de jurist pentru calomnie, care a avut câştig de cauză la tribunal şi la Curtea de Apel, decizia fiind executorie.

Gigi Becali îl ameninţă cu executarea silită pe Florin Talpan: “Nici acum nu mi-a dat banii!”

Gigi Becali a fost executat silit pentru 30.000 de euro, sumă care a mers în conturile lui Florin Talpan. Numai că, patronul FCSB a mers la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care a trimis dosarul spre rejudecare şi juristul CSA a trebuit să îi restituie banii patronului FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că nici la doi ani după acea decizie nu i s-au restituit banii de la juristul CSA, ameninţându-l pe Talpan că îl va executa silit:

“Talpan nici acum nu mi-a dat banii. Trebuie să îmi dea 27.000 de euro. Tribunalul a decis atunci să îi dau despăgubiri de 3000 de euro şi la Curtea de Apel trebuia să îi dau 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Urmează executarea silită, nu am ce face. El nu a făcut la fel?”

M-a executat silit şi i-am dat 30.000 de euro. Dar ce s-a întâmplat, am plecat la Curtea Supremă care a trimis dosarul spre rejudecare. Acolo a rămas cu cei 3000 de euro de la prima instanţă.

Trebuie să îmi dea înapoi 27.000 de euro. Urmează executarea silită, nu am ce face. El nu a făcut la fel? Am auzit că a atacat pe toată lumea că a spus că nu e corect. Doamne Fereşte!”, a spus Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Florin Talpan: “Nu mă interesează ce spune Gigi Becali”

FANATIK l-a contactat şi pe Florin Talpan pentru a aflat versiunea lui asupra lucrurilor, dar nu a vrut să comenteze subiectul: “Nu mă interesează ce spune Gigi Becali. Haideţi, am treburi mai importante de făcut”, a fost răspunsul juristului CSA.

După ce l-a executat silit pe Gigi Becali, în 2019, Florin Talpan a trecut rapid la cheltuirea banilor. A lichidat un credit bancar scadent în 2024 în valoare de 13.000 de euro, iar ceilalţi bani i-a băgat în depozite bancare:

ADVERTISEMENT

„Da, aveam un credit, care acum este plătit integral şi am şi 3 depozite bancare deschise. Declaraţia de avere este corectă din acest punct de vedere. Nu am nimic de ascuns”, a spus juristul la vremea respectivă.

Juristul CSA a atacat pe toată lumea după ce dosarul a fost trimis spre rejudecare: “Întreprindem măsuri împotriva ei pentru a fi exclusă din magistratură”

După ce instanţa a trimis dosarul spre rejudecare, Florin Talpan a avut o reacţie virulentă la adresa magistraţilor:

„O să vedem dacă îşi va mai permite o altă judecătoare să dea o hotărâre care să fie contrară şi să nu ţină cont de toate probele existente la dosar, de tot ce a creat Gigi Becali împotriva mea.

Această doamnă judecător nu a făcut altceva decât să-mi creeze o stare foarte gravă. Întreprindem măsuri împotriva ei pentru a fi exclusă din magistratură”, a spus Florin Talpan la vremea respectivă.

  • 30.000 de euro i-a plătit Becali lui Florin Talpan în 2019
  • 8 ani au trecut de când CSA şi FCSB se luptă pentru numele, sigla şi palmaresul Stelei

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT