Sport

Gigi Becali a mai distrus un fotbalist după CS Mioveni – FCSB 1-1: „La revedere! Data viitoare nu mai face parte din lot. Am văzut ce poate”

Gigi Becali a fost extrem de dezamăgit de echipa sa după pasul greșit făcut la Mioveni. FCSB nu a reușit decât un 1-1 și Andrei Burlacu a fost găsit vinovatul de serviciu.
19.02.2022 | 22:54
Gigi Becali a mai distrus un fotbalist dupa CS Mioveni  FCSB 11 La revedere Data viitoare nu mai face parte din lot Am vazut ce poate
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost foc și pară după CS Mioveni – FCSB 1-1. A fost al optulea rezultat de egalitate înregistrat de roș-albaștrii în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1.

Finanțatorul vicecampioanei a criticat mai mulți fotbaliști, dar niciunul nu l-a supărat așa cum a făcut-o Andrei Burlacu. Atacantul în vârstă de 25 de ani a ratat două ocazii uriașe în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a „mitraliat” pe Andrei Burlacu, după CS Mioveni – FCSB 1-1

Fostul jucător al Universității Craiova a îmbrăcat pentru a doua oară tricoul roș-albastru într-un meci oficial, după ce debutase în Academica Clinceni – FCSB 0-3. La Mioveni, Burlacu a intrat pe teren în minutul 69, în locul lui Ianis Stoica.

„După gol fiecare a vrut să iasă în evidență, nu mai combinam. Șerban dribla, Tavi Popescu dribla, Tănase dribla. Toată lumea dribla.

ADVERTISEMENT

Așa e caracterul jucătorului, ăsta e caracterul lor. Nu îl poți schimba. Dacă Tănase e căpitan, trebuie să tragă echipa după el și să zică ‘hai, că e 1-0, să dăm 2-0, 3-0’”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Andrei Burlacu a fost pus pe foaia de joc a meciului cu CS Mioveni de însuși Gigi Becali. Atacantul născut la Botoșani a fost preferat în locul lui Claudiu Keșeru, despre care Florin Tănase a spus că ar fi meritat să fie în lor.

ADVERTISEMENT

„Dacă era Tănase patron, îl băga în lot. Eu fac lotul și Keșeru nu e în lot. Care e problema?

Am luat o hotărâre greșită. A fost discuția între Burlacu și Keșeru. Am zis să fie Burlacu în lot, deoarece Keșeru termină contractul în vară. Pe Burlacu îl puteam vedea la meciul ăsta.

ADVERTISEMENT

Schimbarea nu am făcut-o eu, nu l-am băgat eu pe Burlacu. Vă ziceam dacă era. Acum îmi pare rău că n-a fost Keșeru. Dacă era Keșeru, nu era Burlacu pe bancă și nu intra în teren. Nu ai cum să ratezi alea două ocazii.

Păi dacă ratezi așa… Data viitoare, la revedere, Burlacu! El nu mai face parte din lot. Într-un fel văd și partea plină. Să știm ce jucători să nu folosim în meciurile cheie. Pe Burlacu nu îl știam. L-am văzut, am văzut ce poate.

Sunt două ocazii clare din care trebuia să dăm două goluri”, a adăugat finanțatorul FCSB.

De ce a ajuns Burlacu la FCSB: „Cântă în corul bisericii”

Transferul lui Andrei Burlacu la FCSB a surprins pe multă lume. Atacantul a venit la pachet cu Ivan Mamut, ambii dați la schimb de U Craiova cu Ionuț Vînă. La vremea respectivă, Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK motivul pentru care Burlacu a ajuns să îmbrace tricoul roș-albastru.

„De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el.

Lui îi fac contract doar pe un an, apoi prelungim cu încă unul, iar dacă-și face treaba atunci îi fac pe încă trei ani. Nu mă mai păcălesc cu niciun jucător să-i fac contract direct pe cinci ani”, a declarat Becali în exclusivitate pentru site-ul nostru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 4,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT