Sport

Gigi Becali, anunţ apocaliptic după umilinţa cu Silkeborg: “Aşa începe retragerea mea din fotbal! Vând ce pot şi scap de jucători!”

Gigi Becali a anunţat prin intermediul FANATIK după umilinţa cu Silkeborg că ia în calcul să se retragă din fotbal. Patronul FCSB are în plan să vândă o parte a jucătorilor.
14.10.2022 | 14:44
Gigi Becali anunt apocaliptic dupa umilinta cu Silkeborg Asa incepe retragerea mea din fotbal Vand ce pot si scap de jucatori
Gigi Becali, la o conferinţă la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a fost umilită cu 0-10, în dublă manşă, de Silkeborg. Danezii au lotul estimat la o treime din valoarea celor de la FCSB, dar asta nu i-a împiedicat să calce în picioare vicecampioana României în grupele Conference League.

Gigi Becali, anunţ apocaliptic după umilinţa cu Silkeborg: “Aşa începe retragerea mea din fotbal”

Sătul de cele două umilinţe de pe plan european, Gigi Becali a făcut un anunţ apocaliptic prin intermediul FANATIK, spunând că dacă această situaţie va continua, ia în calcul retragerea din fotbal:

ADVERTISEMENT

“Dacă o să continuăm aşa, o să mă retrag din fotbal. Păi ce, sunt nebun să dau milioane de euro pe transferuri? Nu tată, vând ce pot în iarnă, scap de jucători şi aşa va fi retragerea mea din fotbal.

Încet, încet fac un pas în spate. Aşa începe retragerea mea din fotbal. Dau bani mulţi ca să fiu umilit în Europa. O să stau în banca mea, îmi văd de treaba mea. Păi eu am transfer jucători de 1,5 milioane de euro la FCSB? Pentru ce să dau banii ăştia?

ADVERTISEMENT

“La ce să mai fac transferuri pe bani? Să le dau salarii mari? Să îşi bată joc prin Europa?”

Gata! Nu mai fac transferuri pe bani. Păi banii se câştigă greu. La ce să mai fac transferuri pe bani? Să le dau salarii mari? Să îşi bată joc prin Europa? Mă retrag încet, vând ce pot şi asta e, nu stau să mai fiu bătaia de joc a României, Gigi Becali pentru FANATIK.

Patronul celor de la FCSB a anunţat şi în startul sezonului că nu mai are de gând să investească la echipă. Însă, calificarea în grupele Conference League, acolo unde şi-a asigurat cel puţin şase milioane de euro l-a făcut să se răzgândească.

ADVERTISEMENT

FCSB a investit 5.000.000 de euro în transferuri!

Ba mai mult, Gigi Becali a investit 5 milioane de euro în transferuri în această vară, cea mai mare sumă cheltuită în ultimii ani de latifundiarul FCSB în perioada de mercato. Este adevărat că a şi încasat trei milioane de euro din transferul lui Florin Tănase.

Umilinţele cu Silkeborg au reprezentat şi pierderi financiare importante pentru patron, nu doar de imagine. Fiecare victorie în Conference League este recompensată cu 500.000 de euro, FCSB accesând doar 166.000 de euro pentru punctul cu Anderlecht din cele 2.000.000 de euro puse în joc până acum.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, pierderi financiare importante în “dubla” de coşmar cu Silkeborg!

Mai mult, din cauza umilinţei din turul cu Silkeborg, 0-5, latifundiarul a suferit pierderi de aproximativ 500.000 de euro faţă de estimările din bilete. Pe Arena Naţională au fost 9103 fani la retur, cu 20-25.000 mai puţin decât estima patronul.

FCSB are unul dintre cele mai dificile sezoane din ultimii ani. Roş-albaştrii sunt abia pe locul 12 în SuperLiga, în timp ce în Conference League sunt ultimii în grupă, cu un singur punct şi cel mai slab golaveraj din competiţie.

  • 35.800.000 de euro este valoarea lotului FCSB
  • 20 de ani au trecut de când Gigi Becali a devenit patron la FCSB

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „total goluri: 2-3” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT