ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, anunț de ultim moment: „Dau statului 10 milioane de euro, fără dobândă, ca să ajut”

Autor: Francisc Oprea | 29.04.2020 | 14:57
Gigi Becali, anunț de ultim moment: „Dau statului 10 milioane de euro, fără dobândă, ca să ajut”
Gigi Becali, patronul FCSB. FOTO: Hepta

Gigi Becali a anunțat că este dispus să împrumute statul cu 10.000.000 de euro, fără dobândă, dacă i se va oferi un cadrul legal. Patronul clubului FCSB consideră că autoritățile trebuie să dea dovadă de mobilizare în această perioadă, în care economia trebuie repornită.

ADVERTISEMENT

Semnal de alarmă tras de Gigi Becali

Efectele produse de pandemia de coronavirus nu se vor opri pe 15 mai, când starea de urgență va fi ridicată, și, chiar dacă, poate, numărul de cazuri de infectare va cunoaște o scădere importantă, daunele economice vor fi, conform specialiștilor, uriașe.

Gigi Becali consideră că președintele și Guvernul trebuie să permită un cadru legal care să le permită tuturor oamenilor de afaceri interesați să împrumute statul pentru a diminua, pe cât posibil, efectele crizei economice cauzate de pandemie.

Patronul clubului FCSB transmite că este dispus să ofere un împrumut care se ridică la 10.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!

Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul.

Vreau să împrumut țara mea! Dar nu prin băncile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ți dau ție niciun ban, bancă! Și dacă dau, dau unei bănci din România”, a declarat Gigi Becali la TV Antena 3.

Gigi Becali, donații pentru spitale

Gigi Becali a anunțat, în repetate rânduri, că a donat, către mai multe spitale din România, sume importante de bani sau materiale necesare în această perioadă.

De asemenea, patronul clubului FCSB susține că a donat medicamente și bani către spitale din Republica Moldova.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!