Fotbal intern

Gigi Becali, anunț de ultim moment despre FCSB: ”Sunt pe minus! Dacă ajung la minus 10 milioane mă retrag și-i dau echipa pe un leu lui Talpan!”

12.06.2020 | 13:39
Gigi Becali anunt de ultim moment despre FCSB Sunt pe minus Daca ajung la minus 10 milioane ma retrag sii dau echipa pe un leu lui Talpan
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut un anunț de ultim moment despre situația financiară a clubului și a precizzat în ce condiții poate vinde.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 4,65 este cota pentru ”4-6 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, anunț de ultim moment despre FCSB

”Am ajuns pe minus 6 milioane, daca ajung cumva la 10 e o mare problemă, trebuie să mă retrag. Să îmi bat joc de bani, nu fac”, a fost anunțul făcut de Gigi Becali despre situația financiară de la FCSB.

Omul de afaceri a precizat că nu își face probleme, deoarece are jucători valoroși care pot face mulți bani. ”O dădeam și eu cu un leu dacă aveam probleme, i-o dădeam lui Talpan cu un leu”, a spus el la Pro X.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a explicat că are jucători valoroși la academie care îi vor aduce zeci de milioane în viitor. Însă, el a precizat că vor fi mari probleme dacă echipa va rata grupele cupelor europene în sezonul viitor.

”M-am testat alături de echipă, dar nu îmi este frică”

”Dacă nu intrăm în grupele Europa League e jale mare. Trebuie să vindem 2-3 jucători și să aducem tineri de la academie și trecem la un proiect cum are Hagi”, a menționat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

Întrebat care sunt echipele care se vor bate la titlu de campioană în acest sezon, Gigi Becali a afirmat că doar trei sunt acestea și le-a enumerat în ordinea șanselor: CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

Finanțatorul FCSB a precizat că echipele unde se descoperă cazuri de COVID-19, așa cum s-a întâmplat la Dinamo și FC Botoșani, nu au nicio vină și nu ar trebui luate măsuri disciplinare împotriva lor.

ADVERTISEMENT

”N-am nicio emoție pentru că noi am făcut testele, dar nu poți să știi. Noi care tragem la titlu avem mai multe de pierdut și de aceea cred că suntem mai atenți. M-am testat alături de echipă, dar nu îmi este frică. Și dacă iau ce, iau medicamente și asta e”, a încheiat Becali.

Finanțatorul Gigi Becali inovează pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a patra a play-off-ului și a anunțat cum va juca Bogdan Vintilă. De asemenea, el a dezvăluit în ce condiții îi poate transfera pe Andrei Chindriș și Virgil Ghiță.

ADVERTISEMENT