Fotbal intern

Anunț de ultima oară. “Anghel Iordănescu vrea să preia Steaua!” Gigi Becali confirmă FANATIK

11.07.2019 | 13:00
Anunt de ultima oara Anghel Iordanescu vrea sa preia Steaua Gigi Becali confirma FANATIK

Gigi Becali a făcut un anunț de ultima oră despre CSA Steaua. Patronul formației FCSB a dezvăluit că Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale a României, vrea să preia gruparea care evoluează în Liga a 4-a, informație dezvăluită de FANATIK încă de pe 7 iunie 2019. Mai mult, latifundiarul din Pipera susține că Victor Pițurcă nu va accepta să meargă la echipa Armatei.

Gigi Becali anunță că Anghel Iordănescu vrea să preia Steaua

“Fac eu lucruri de fațadă vreodată? Marius e un băiat cu demnitate. El a făcut ce a făcut ca să câștige și el un ban, normal, pentru familia lui. Dar el ar veni, credeți? N-ar veni el la FCSB pentru că s-ar mânji. N-aș face nici eu, din respect pentru el și din bun simț. N-aș face că nici nu cred în ceea ce fac… nu fac nimic de fațadă… ce să fac cu el? N-am ce… Nu fac nimic de fațadă. Nu mă interesează suporterii, cine vrea să vină la mine, vine. Cine nu, nu.

Ăia din Liga a 4-a ce o să facă? Am înțeles că vând acțiuni, deja s-au făcut bisericuțe. Am auzit deja că se fac bisericuțele cine să ia echipa. Unul dintre ei e Iordănescu (n.r. Anghel Iordănescu). El vrea să preia. Cu generali, cu nu știu cum. Nu știu în ce structură juridică. Au văzut ei palmaresul și gata. Dar eu o să îl câștig înapoi. Și un copil de clasa a 5-a știe. A spus un judecător, dar nu poate o să zică la Curtea de Apel. Nu știu dacă Pițurcă se bagă la CSA. Nu e fraier să se ducă la ceva… ce? Nu se duce el decât dacă sunt roade. Și ca să se apuce Puțurcă să sădească acum ca să ia roade peste 10 ani… nu cred, că nu e fraier”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali, Teia Sponte și Anghel Iordănescu urmărind meciul FC Voluntari - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Gigi Becali, Teia Sponte și Anghel Iordănescu urmărind meciul FC Voluntari – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Iordănescu a antrenat Steaua de două ori

Anghel Iordănescu a antrenat ultima dată echipa națională a României, iar contractul său cu FRF s-a încheiat pe 30 iunie 2016. Tehnicianul în vârstă de 69 de ani a pregătit-o pe Steaua în două rânduri (octombrier 1986-iunie 1990 și august 1992-iunie 1993), iar pe parcursul carierei a mai antrenat echipe precum Anorthosis, naționala Greciei, Al Hilal, Rapid București, Ittihad și Al Ain FC.

CSA Steaua a ratat pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3. În sezonul 2017 – 2018 Rapid a reușit să termine pe primul loc în play-off și să promoveze, iar în ediția precedentă a fost învinsă de Carmen București, echipă care s-a împiedicat la meciul de baraj de Mostiștea Ulmu.