Sport

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre locul de titular al lui Tavi Popescu la FCSB: ”Ne interesează doar campionatul și dreptatea”. Video

Tavi Popescu nu se mai află în grațiile lui Gigi Becali și finanțatorul FCSB a anunțat că tânărul jucător va fi rezervă în următoarele meciuri.
29.03.2023 | 17:15
Gigi Becali anunt de ultima ora despre locul de titular al lui Tavi Popescu la FCSB Ne intereseaza doar campionatul si dreptatea Video
Tavi Popescu nu se mai află în grațiile lui Gigi Becali și finanțatorul FCSB a anunțat că tânărul jucător va fi rezervă în următoarele meciuri. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a făcut iureș după remiza cu Universitatea Craiova și a precizat că Tavi Popescu va fi scos din echipa de start, urmând ca Florinel Coman şi Andrei Cordea să fie cei doi jucători folosiţi în benzi.

Tavi Popescu, trecut pe banca de rezerve la FCSB de Gigi Becali

Într-o conferință de presă susținută la Palatul din Aleea Alexandru, Gigi Becali a insistat pe faptul că Tavi Popescu nu va mai fi titular la FCSB, considerând că în acest moment este sub nivelul lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

”Păi cum să fie titular Tavi Popescu, când Florinel (n.r. – Coman) e prea bun. Până acum am încercat și am făcut niște lucruri, bine, meritate, și nu zic că nu merită și acum, dar e prea bun Coman și eu nedreptate nu mai pot să fac.

Și nu numai că fac nedreptate, e chestiune de campionat. Acum nu mai stăm să promovăm jucători, pentru că sunt câteva meciuri în play-off în care trebuie să joace cei mai buni. Și pe postul lui la mijloc acolo e Olaru, Malcom (n.r. – Edjouma) și cu Șut pe care nu ai cum să-i scoți.

ADVERTISEMENT

Nu e frumos să-l iei pe Coman din stânga, să-l bagi în dreapta, să-l batjocorești așa de colo-colo, când el e cel mai bun la ora asta. Tavi Popescu poate să joace, să fie mai bun decât Coman. De azi înainte el va juca pe post cu Coman. E mai bun el, joacă el. E mai bun Coman, joacă Coman. La ora asta e mai bun Coman.

După aia, la anul, mai facem mișmașuri, nu contează. Îl forțăm pe Tavi să luăm banii pe el, dar la ora asta ne interesează campionatul și dreptatea. Și dreptatea e Coman titular”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cordea, anunțat titular cu Sepsi

Finanțatorul vicecampioanei României a confirmat faptul că Andrei Cordea va fi titular în partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 3-a a play-off-ului, care se va desfășura luni, 3 martie.

”E bine că Șut a fost convocat chiar dacă nu a jucat. Nu mai vreau să stau să… Hai să-și facă fiecare treaba acolo unde este. Cu Codea ce e? Poate nu a fost în formă. Acum el va juca. Sunt unii jucători care sunt individualiști, dacă nu le iese nu le merge nici jocul. Cordea joacă mai mult pentru el și dacă nu îi iese… O să vedeți, eu am încredere în el”, a mai spus Becali.

ADVERTISEMENT

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat decizia latifundiarului din Pipera de a-l scoate din primul ”11” pe Octavian Popescu și sunt de părere că jucătorul nu traversează cea mai bună perioadă, dar s-au arătat deranjați de atitudinea patronului.

În schimb, în cadrul emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir, a vorbit la superlativ de Gigi Becali după ce a hotărât să-l scoată din echipă pe Tavi Popescu și consideră că este doar o mutare genială de marketing.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru „ambele marchează și sub 5,5 goluri” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT