Sport

Gigi Becali, anunț despre FCSB – CFR Cluj, posibila finală din Liga 1: ”Direct pe Ghencea o să jucăm”. Cum a reacționat CSA Steaua

FCSB a relansat lupta pentru titlu, după victoria de pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-0. Cele două ar putea juca meciul decisiv în ultima etapă a sezonului, pe noul stadion Steaua.
19.04.2022 | 12:32
Gigi Becali anunt despre FCSB  CFR Cluj posibila finala din Liga 1 Direct pe Ghencea o sa jucam Cum a reactionat CSA Steaua
Gigi Becali a anunțat că meciul din ultima etapă a campionatului, FCSB - CFR Cluj, se va juca pe noul stadion Steaua
ADVERTISEMENT
19-04-2022
13:19

CSA Steaua, răspuns la afirmațiile lui Gigi Becali cu privire la disputarea meciului FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua au reacționat imediat după ce Gigi Becali a anunțat că echipa sa FCSB va juca meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1 pe noul stadion din Complexul Sportiv Ghencea.

Oficialii de la CSA Steaua nu exclud posibilitatea ca echipa finanțată de omul de afaceri să joace pe noul stadion Steaua, însă au reiterat faptul că prioritate pentru folosirea arenei o au echipele de fotbal și rugby ale clubului ”Armatei”.

”Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmațiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. 

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal și rugby ale clubului. Ca și până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale.

Referitor la faptul că echipa națională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Federația Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al CSA Steaua București.

Echipa lui Toni Petrea a redus la doar două puncte ecartul față de lidera din Casa Pariurilor Liga 1 și campioana en titre CFR Cluj. Cele două se vor întâlni în ultima etapă a sezonului, probabil pe stadionul Steaua.

Gigi Becali: ”Arcul de Triumf nu e o soluție. Are prea puține locuri”

Finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali a făcut anunțul pe care îl așteptau ultrașii echipei FCSB. Omul de afaceri simte că echipa lui trece printr-un moment foarte bun și le promite fanilor că va face tot ce-i stă în putere pentru a readuce echipa în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Becali vrea ca ultimul meci din actualul sezon, cel împotriva campioanei în exercițiu CFR Cluj, să se dispute pe noul stadion din Complexul Sportiv Ghencea.

Latifundiarul este decis să se adreseze tuturor instituțiilor statului pentru a obține dreptul ca echipa lui să revină în Ghencea, acolo unde a obținut cele mai importante succese.

ADVERTISEMENT

”Direct pe Ghencea o să jucăm (meciul cu CFR Cluj – n.r.). Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (CSA Steaua – n.r.)?

Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie.

ADVERTISEMENT

Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri”, a decretat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Arena Națională este ocupată în ziua meciului FCSB – CFR Cluj

FCSB a devenit o prezență constantă pe Arena Națională. Pe cel mai mare stadion al țării roș-albaștrii își dispută meciurile de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Însă, posibila ”finală” în Casa Pariurilor Liga 1 va fi găzduită de alt stadion din cauză că pe Arena Națională se va derula festivalul de muzică electronică Saga.

Deși este programat în perioada 3-5 iunie, iar meciul dintre FCSB și CFR Cluj pe 21 mai, organizatorii evenimentului artistic au închiriat cel mai mare stadion cu câteva săptămâni înainte, pentru a-l pregăti.

În acest moment, în lupta pentru câștigarea campionatului a reintrat și Universitatea Craiova care s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR Cluj, după victoria roș-albaștrilor de la sfârșitul săptămânii trecute, din Gruia.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 5,70 este cota pentru ”2 și sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT