Fotbal intern

Gigi Becali, anunț despre lupta la titlu: “Nu am emoții după înfrângerea cu Sepsi!”. Exclusiv

26.04.2021 | 20:07
Gigi Becali anunt despre lupta la titlu Nu am emotii dupa infrangerea cu Sepsi Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a primit o lovitură puternică în lupta la titlu de la Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa lui Leo Grozavu a câștigat cu 2-1 pe terenul roș-albaștrilor. Cu toate acestea, formația lui Toni Petrea continuă să conducă în clasament, având un punct avans peste CFR Cluj. 

Gigi Becali, anunț despre lupta la titlu: “Nu am emoții”

În ciuda înfrângerii suferite de echipa pe care o patronează, Gigi Becali a spus pentru FANATIK că nu are emoții în lupta pentru titlu și speră ca FCSB să învingă Universitatea Craiova și CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

“Nu am emoții după înfrângerea cu Sepsi. Tot noi cred că vom câștiga campionatul. O să vedem după meciurile cu Universitatea Craiova și cu CFR Cluj. Dar nu mă gândesc prea mult la fotbal zilele acestea. Vine Paștele și nu vreau să îmi mai fac păcate”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

FCSB a ratat o șansă uriașă de a se desprinde la 4 puncte în fruntea clasamentului. CFR Cluj a pierdut cu 1-2 pe teren propriu împotriva Universității Craiova, meci care i-a băgat în cărți pentru titlu și pe olteni.

ADVERTISEMENT

FCSB, program dificil în următoarea săptămână!

Roș-albaștrii rămân cu o lungime avans față de CFR Cluj, însă îi așteaptă un program foarte dificil. Joi, de la 19:45, FCSB joacă pe terenul Universității Craiova, iar în a doua zi de Paște, pe 3 mai, echipa lui Toni Petrea primește vizita celor de la CFR Cluj.

Edi Iordănescu a criticat în termeni duri arbitrajul după confruntarea pierdută împotriva Universității Craiova, iar oficialii lui CFR Cluj au spus că vor face o adresă la CCA împotriva lui Ovidiu Hațegan:

ADVERTISEMENT

“Mi-e jenă să comentez arbitrajul! De fiecare dată când a fost Craiova – CFR, cu Hațegan la centru, am fost dezavantajați. Meciul trecut, penalty, roșu, gol anulat. Este rușinos!

Îmi pare rău că un arbitru atât de valoros ia astfel de decizii, toate într-o singură direcție. Sunt prea multe erori deja, iar gândul meu merge într-o altă direcție”, a spus Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii, niciun titlu în Liga 1 după schimbarea sistemului!

FCSB a câștigat sezonul regulat în premieră. Până acum, tradiția arată că echipa care s-a impus în prima parte a sezonului, rezistă pe primul loc și în play-off. Dacă roș-albaștrii vor reuși să câștige titlul, ar fi primul de la schimbarea sistemului competițional.

Ultima dată când FCSB a câștigat titlul de campioană a României era în 2015. Au urmat apoi patru ediții la rând în care FCSB a încheiat pe locul 2 în clasament, iar anul trecut, echipa patronată de Gigi Becali a încheiat abia pe locul 5.

  • 1 punct avans are FCSB în clasament în fața celor de la CFR Cluj
  • 2015 este anul în care roș-albaștrii au câștigat titlul

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,42 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT