Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, anunț despre noile transferuri la FCSB. „Va fi unul tare de tot. Se negociază acum”

Gigi Becali a oferit detalii interesante despre următoarele transferuri de la FCSB. Finanțatorul campioanei anunță o mutare foarte bună.
28.05.2024 | 18:20
Gigi Becali anunt despre noile transferuri la FCSB Va fi unul tare de tot Se negociaza acum
Gigi Becali se pregătește să aducă un jucător extrem de bun la FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să ajungă în Champions League și este pregătit cu noile transferuri care urmează la FCSB să atingă acest obiectiv. La formația campioană urmează să ajungă și un jucător foarte bun din străinătate.

Gigi Becali, anunț despre noile transferuri la FCSB. „Va fi unul tare de tot. Se negociază acum”

În afară ce Kiki de la Farul Constanța și Daniel Popa de la U Cluj, patronul campioanei se pregătește să mai aducă încă 4 jucători. Gigi Becali anunță că noile transferuri de la FCSB vor fi foarte bune și va avea și o surpriză de proporții mari.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, latifundiarul din Pipera nu a vrut să dea prea multe detalii despre următoarele mutări. Cu toate acestea, Becali a mărturisit că pe lângă Florin Tănase o să mai vină încă doi atacanți, dar și un număr 6 foarte bun.

“Am luat ăia doi jucători (n.r. Kiki și Popa). Acum nu e urgență, dar o să mai iau. Trei sigur, dar nu am să-i zic. Poți să te tăvălești că tot nu îi zic. O să fie și un transfer tare de tot, de aia și se negociază acum.

ADVERTISEMENT

Nu e Louis Munteanu, e ceva tare. E străin. Nu e din Africa de Sud. Nu trebuie să știi. E foarte bun. O să vină trei care sunt cam luați și o să mai vină încă ceva. Cu tot cu ăștia doi luați vor fi cam 5-6 în total. 

O să aduc numai cremă. O să aduc un portar, un fundaș stânga și unul dreapta și fundaș central (n.r. a răspuns ironic). Șesarul va fi surpriza și va mai veni încă un atacant pe lângă Popa. Și va mai veni și Tănase.

ADVERTISEMENT

Lângă Popa iau încă doi atacanți. Nu o să îl iau pe Louis Munteanu, pentru că cere 40.000 de euro pe lună”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„I-am dat hârtie în alb! Poate pleca gratis, dar doar acum”. Gigi Becali a anunțat jucătorul de care se desparte

Andrei Vlad are o singură apariție între buturi în sezonul 2023-2024, iar viitorul portarului la FCSB este sub semnul întrebării. Gigi Becali i-a propus să plece gratis de la “roș-albaștri”, însă nu în orice moment.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că oferta pentru Andrei Vlad nu rămâne valabilă și dacă se apropie startul sezonului 2024-2025. Patronul campioanei spune că portarul vrea să își găsească echipă înainte să plece de la FCSB.

“Dacă vrea să plece, să plece. I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai să îi dea să semneze.

Domne, stai să găsesc. Păi, vrei să pleci sau nu vrei să pleci? Da, dar să îmi găsesc. Eu stau la cheremul tău, semnează hârtia că te las liber fără bani și după îți găsești. Să pot să îmi iau portar, după dacă ne apropiem la revedere, nu te mai las.

Dacă pleacă îmi iau portar, dar el vrea să plece, dar nu pleacă. Vreau să plec, dar dacă îmi găsesc. Sunt la cheremul tău?”, a mai spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali se pregătește să aducă un jucător extrem de bun la FCSB

"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Grindină de mari dimensiuni, străzi inundate şi curse aeriene deviate. Urmările codului roşu...
Grindină de mari dimensiuni, străzi inundate şi curse aeriene deviate. Urmările codului roşu de furtună pentru Bucureşti şi Ilfov
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat...
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă. A asaltat-o cu mesaje!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Babasha revine. Ce s-a întâmplat pe Arena Națională
Babasha revine. Ce s-a întâmplat pe Arena Națională
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”