Becali: “Voi câştiga numele Steaua pe 9 mai!” FCSB revine în Ghencea

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
14/04/2018, 12:15
Becali: “Voi câştiga numele Steaua pe 9 mai!” FCSB revine în Ghencea

În ziua în care CSA Steaua se duelează cu Academia Rapid în liga a 4-a, de la ora 19-45, Gigi Becali a făcut un anunţ important despre numele Steaua şi stadionul din Ghencea. Patronul lui FCSB susţine că va avea câştig de cauză în instanţă, în conflictul cu Armata.

Gigi Becali crede că, pe 9 mai, la Curtea Supremă, va obţine dreptul de a folosi numele Steaua şi a explicat de ce. Mai mult, finanţatorul liderului din Liga 1 Betano a dezvăluit că FCSB va juca din nou în Ghencea, după finalizarea construcţiei noii arene.

Becali, anunţ important despre numele Steaua. Ce zice de stadionul din Ghencea

Armata a predat echipa unei societăţi comericale non-profit. Acea societate a luat de la mine 9 milioane de euro împrumut. După care eu, Gigi Becali, am plătit două milioane de dolari datorii pentru nocturnă şi tribuna oficială. Am plătit datoriile Armatei, ale CSA-ului. Ţi-am plătit datoriile şi acum, după 15 ani, spui că te-am păcălit.

Păi, ei au predat echipa lui Viorel Păunescu. Există acte. Am dat 30 de milioane de euro la Steaua, nu unuia de pe stradă. Numele îl voi câştiga pe 9 mai la Curtea Supremă. O să iau şi Ghencea, când se va reconstrui. Acolo voi juca, nu trebuie să lăsăm ceva făcut cu bani publici în paragină”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×