Fotbal intern

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Zahovic! Ce ofertă i-a făcut

17.07.2018 | 12:03
Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Zahovic! Ce ofertă i-a făcut
Gigi Becali a anunţat că i-a trimis o ofertă lui Luka Zahovic, jucător aflat pe lista de transferuri la FCSB

Numele atacantului sloven Luka Zahovic este vehiculat tot mai des ca fiind viitorul transfer al celor de la FCSB. Cu toate acestea, Gigi Becali a explicat cum s-ar putea face trecerea lui Zahovic la echipa roş-albastră.

„Eu vreau să îl iau un an împrumut, cu o clauză de reziliere de 2 milioane de euro. Nu pot să dau 2 milioane pe un jucător pe care nu îl văd. Steaua e un nume greu”, a spus patronul FCSB, despre transferul jucătorului de la Maribor. Fiul fostului fotbalist sloven, Zlatko Zahovic, a marcat 33 de goluri în ultimele două sezoane, în prima ligă din ţara sa natală. Cu toate acestea, Gigi Becali se arată mulţumit de felul în care echipa sa a jucat în pregătiri şi are răbdare:

Să vedem dacă vine Zahovici. Să vedem cum merge echipa. Ok, vreau un atacant, dar avem timp până în septembrie: “Am zis că am nevoie de atacant, dar acum mi-a plăcut că mingea a stat numai la noi. Cel puțin a doua repriză, în niște meciuri cu echipe tari. Îmi place mult să fie mingea la noi. Să vedem dacă vine Zahovici. Să vedem cum merge echipa. Ok, vreau un atacant, dar avem timp până în septembrie.”

Gigi Becali, ghicit de Rădoi în ceea ce priveşte transferul lui Zahovic la FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost ghicit în intenţii de finul său, fostul antrenor FCSB Mirel Rădoi. El anticipa că Becali nu se va hazarda să arunce 2 milioane de euro pentru atacantul sloven:„E un jucător foarte interesant, dar mi-e greu să cred că Steaua va plăti suma de două milioane de euro fără ca Gigi Becali să cunoască jucătorul. Ăsta este un aspect care mie mi-e greu să cred că se va realiza acest transfer. La fel de bine, dacă Steaua intră într-o licitaţie cu Hoffenheim, mi-e greu să cred că Steaua poate acoperi un salariu pentru el. În plus, el este un jucător căruia îi plac spaţiile. Să nu uităm de transferul lui Florinel Coman, despre care s-a spus că va face, că va drege…”, a declarat Mirel Rădoi  pentru Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri