Fotbal intern

Gigi Becali, anunţ surprinzător: ”Nu mai fac niciun transfer!” Cine va apăra la FCSB

07.08.2020 | 18:42
Gigi Becali anunt surprinzator Nu mai fac niciun transfer Cine va apara la FCSB
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut un anunţ surprinzător în ciuda faptului că a ratat pentru al patrulea sezon la rând titlul.

Latifundiarul din Pipera s-a arătat deranjat și de înghețarea clasamentului din actualul sezon așa cum este el în acest moment, deși formația sa mai are de jucat un meci.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri amenință că va da în judecată Federația Română de Fotbal, deoarece hotărârea i-a adus un prejudiciu de 300.000 de euro prin faptul că FCSB ar mai fi putut urca unul sau două locuri.

Anunț surprinzător făcut de Gigi Becali

”Nu mă mai interesează să mai iau jucători. Nu mai pleacă nimeni, nu mai am nicio ofertă. Vom vedea după cupele europene. Trebuie să fac întăriri la echipa a doua că urmează să jucăm cu CSA în Liga 3. Vlad o să aibă presiune când o să-l vadă pe Târnovanu în locul lui, nu mă interesează să cumpăr portar”, a fost anunțul suprinzător al lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu s-a disputat trebuie să faci clasamentul după meciurile jucate. Ne pui să votăm dacă vrem clasament cu puncte/meci doar din play-off și play-out sau din tot sezonul, dar iei deciziile pe care le vrei tu. Adică noi suntem proștii care dăm banii și ei sunt deștepții care iau bani de la noi”, a declarat Becali la Digi Sport Special.

”Întrebați-ne și pe noi dacă vrem sau nu vrem. Nu sunt împotrivă la 16 echipe, să fie și Dinamo, accept și barajul pentru cupe europene, deși nu are nicio legătură cu meritul sportiv. Am acceptat toate astea pentru că nu există intelingeță, există stăpânire

ADVERTISEMENT

Dar nu accept ca tu stăpân să-mi iei din bani. Nu poți să spui că ăla care are un punct mai mult este în clasament mai sus decât noi, când noi mai avem un meci de jucat. Ei au spus inițial puncte/meci, iar așa FCSB este peste Botoșani și cu puncte doar din play-off și cu cele din sezonul regulat”, a continuat finanțatorul ”roș-albaștrilor”.

”Am vorbit cu Gino și mi-a zis ‘Băi, Gigi, contează la tine 300.000 de euro? Tu care dai milioane donații’ Ăia îi dau eu că vreau, nu îmi bagă nimeni mâna în buzunar. E prejudiciu ceea ce mi s-a întâmplat mie.

ADVERTISEMENT

Vinovatul trebuie să plătească. Botoșaniul nu are nicio vină. Uite contează și la Becali suma asta și o să-mi cer dreptatea la judecător. Nu mă cert nici cu Burleanu, nici cu nimeni, eu merg la judecată”, a încheiat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT