News

Gigi Becali anunță că deține cel mai bun tratament anti-Covid: ”Am 50.000 de flacoane blocate în vamă”

17.01.2021 | 21:14
Gigi Becali anunta ca detine cel mai bun tratament antiCovid Am 50000 de flacoane blocate in vama
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu este doar un om de afaceri cu reușite în lumea fotbalului, ci și o persoană cu rol important în pandemie. Patronul FCSB se laudă că deține cel mai bun tratament contra noului coronavirus, cu care a ajutat mulți apropiați și oameni din sport.

Duminică, Becali a dezvăluit tratamentele pe care le are la dispoziție la clinica sa privată şi pe care le-a folosit pentru a-şi trata familia, prietenii şi cunoscuţii care s-au infectat cu SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

În același timp, acesta se plânge că zecile de mii de doze din tratamentul său sunt blocate la vamă, asta din cauza faptului că Ministerul Sănătății nu i-a aprobat transportul.

Gigi Becali se laudă că deține cel mai bun tratament anti-Covid

Nume importante din fotbalul românesc, precum Anamaria Prodan Reghecampf, Marius Șumudică (membri ai familiei), Ioan Niculae sau Leo Grozavu au fost ajutate de Gigi Becali în perioada pandemiei cu tratamentul său.

ADVERTISEMENT

De altfel, patronul FCSB, care deține și o clinică privată, a vorbit despre medicamentele pe care le-a cumpărat și care au făcut minuni pentru zeci de mii de oameni.

Recent, Gigi Becali a dezvăluit şi care sunt medicamentele folosite în tratamentul împotriva Covid-19 despre care a spus că a dat rezultate.

ADVERTISEMENT

”Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români şi le dau 4000-5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tratamente pentru că se făceau studii pe afară.

Cel mai bun este ivermectina. Se găseşte doar la mine, acum în România. E din Ucraina, dar nu îl aduc eu. Îl cumpăr aici. Eu am ivermectină ser. Ivermectina pastilă e slabă.

ADVERTISEMENT

Este şi ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Când a existat pe piaţa din România s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există. Am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesivir pe care au dat zeci de milioane şi nu e bun pentru COVID. Ivermectina este cel mai bun tratament, pe lângă arbidol”, a spus Becali pentru ziare.com.

Becali se plânge că autoritățile îi pun piedică

Același Gigi Becali mai spune că este în conflict cu autoritățile. Patronul FCSB dezvăluie că nu primește aprobare pentru a aduce în țară zeci de mii de flacoane de arbidol.

”Am 40-50.000 de flacoane în vamă și nu-mi dau voie să intre în Romania, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătății. Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgam fără adaos, ca sa poată și omul de rând sa cumpere aceste pastile.

Mai ales, pentru cei care se tratează acasă. Arbidol am putea face și în țara, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toată Europa. Nu-mi dau voie. Ce am în vama ar ajuta la 10 000 de oameni. Dacă nu-mi dă voie să-l aduc în farmacie, o să le donez spitalelor. Am vrut să cumpăr toată producția din Rusia”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici