Fotbal intern

Gigi Becali anunță că nu mai face transferuri: „La ora asta nu mă mai gândesc să cumpăr jucători”

06.04.2020 | 11:49
Gigi Becali anunta ca nu mai face transferuri La ora asta nu ma mai gandesc sa cumpar jucatori
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că nu mai face transferuri la FCSB din cauza crizei financiare care a venit odată cu criza de COVID-19 și a gândit o altă strategie pe care clubul să o adopte.

Gigi Becali a anunțat că nu mai face transferuri

Gigi Becali a anunțat că nu va mai face transferuri în plină criză și că nu se mai gândește la cumpărarea lui Andrei Chindriș de la FC Botoșani și nici la prelungirea contractului lui Bogdan Planic:

ADVERTISEMENT

„Așa am stabilit până când nu semnează îl bag în șomaj. Eu nu știu cum să fac să vând și să aduc jucători de la echipa a doua, nu mă mai gândesc la Chindriș. O să pun din nou plafon de salariu, cum am făcut în trecut și am ieșit cu bine din criză.

Noi putem să jucăm lejer campionatul și vom lua și bani de la televiziune. Nu dispare Planic din echipă, că el va lua bani când revenim la normal, oricum numai la el nu mă gândesc în plină criză.

ADVERTISEMENT

Contractul e până la anul, dar zic și eu cum spun ei că e până în vară și scap și eu de el să scap de 25.000 de euro”.

„Nu mă mai interesează nici de Niță”

Gigi Becali a continuat și a mărturisit că nu îl mai interesează nici transferul lui Florin Niță, portarul lui Sparta Praga, despre care consideră că are un salariu mult prea mare.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai interesează nici de Niță, la ora asta nu mă mai gândesc să cumpăr jucători, fac ca Hagi. Nu o să mai iau în viața mea jucători extracomunitari.

Prioritatea mea este stabilitatea și averea familiei, iar în toată perioada asta economisesc cam 2.000.000 de euro. În rest nu mă mai interesează nici de CFR, nici de Craiova, nici de nimeni”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT