Fotbal intern

Gigi Becali anunță că nu se mai implică o perioadă la FCSB: ”50 de zile o să fie liniște la echipă” + confesiunea lui Meme: ”Îi rog pe toți să mă ierte”

01.03.2020 | 21:32
Gigi Becali anunta ca nu se mai implica o perioada la FCSB 50 de zile o sa fie liniste la echipa  confesiunea lui Meme Ii rog pe toti sa ma ierte
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și Mihai Stoica, cele mai importante figuri ale celor de la FCSB, au avut ieșiri surprinzătoare în această duminică. Dacă finanțatorul a anunțat că se retrage o perioadă de la echipă, directorul sportiv a postat în mediul virtual un mesaj în care cere iertare tuturor pentru greșelile sale.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,80 este cota pentru ”peste 3.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță că nu se mai implică o perioadă la FCSB: ”50 de zile o să fie liniște la echipă”

FCSB traversează o perioadă extrem de modestă în Liga 1, însă Gigi Becali surprinde și, dacă în alte cazuri se implica frontal cu măsuri radicale, acum, patronul vicecampioanei face un pas în spate.

Într-o intervenție la Realitatea Sportivă, Becali a anunțat că nu se va mai implica la echipa antrenată de Bogdan Vintilă în perioada din Postul Paștelui, iar intervențiile la emisiunile TV vor fi rare.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Le cer iertare tuturor! De mâine dimineață începe postul, văd meciul și atât. În rest, televizor în casa mea nu există, tot postul, 50 de zile. Nu o să mai spun nimic, la revedere! Nu o să mai răspund, le cer scuze, văd meciul și atât.

Vreau să fac post așa cum trebuie să facă un creștin adevărat. 50 de zile o să fie liniște la echipă, treaba lor, să facă ce vor. Dacă vrea Domnul și dacă merit eu, dacă sunt curat, luăm titlul. Dacă nu, nu îl luăm! La judecată nu mă întreabă Hristos dacă am luat în 2020 titlul. Suporterii nu mă întreabă, pentru că fiecare își face viața la el în casă.”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a uitat deja și de presupusele schimbări pe care le face la echipa lui Vintilă. Întrebat dacă l-a scos pe Adrian Petre, acesta spune că nu mai ține minte.

”Eu fac ce vreau la FCSB, fiecare face ce vrea dacă nu încalcă legea. Nu mai țin minte dacă l-am schimbat la pauză pe Petre. Eu așa vreau, să nu mai vorbesc. Dar mă mai cert, apoi cer iertare, apoi iar mă cert… până la infinit cer iertare”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, mesaj surprinzător pe Facebook: ”Îi rog pe toți să mă ierte”

La o zi după remiza celor de la FCSB cu FC Botoșani, un alt oficial al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a avut o ieșire publică mai multe decât surprinzătoare.

Meme le-a cerut iertare oamenilor cărora le-a greșit și le-a transmis acestora că ii va ierta pe cei care i-au făcut rău.

”Îi rog să mă ierte pe toți cei cărora le-am greșit, cu voie sau fără de voie, asa cum eu îi iert, îi dezleg și-i binecuvântez pe toți cei care mi-au greșit. Facă-se Voia Ta, Doamne, pentru noi toți! Amin!”, a scris Stoica pe Facebook.

ADVERTISEMENT