Gigi Becali exultă: “Avem 40.000 de bilete vândute cu Lazio!”

EXCLUSIV
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
03/02/2018, 12:39
Gigi Becali exultă: “Avem 40.000 de bilete vândute cu Lazio!”

Gigi Becali anunţă audienţe record pentru partida cu Lazio. De altfel, acesta este cel mai de interes meci al începutului de an pentru finanţatorul celor de la FCSB, care nu pare foarte interesat de partida de la Mediaş. 

“Nu mă interesează pe mine dacă o să fie sau nu stadionul plin la Mediaş. Ce pot eu să vă spun e că o să avem un stadion plin cu Lazio. Avem aproape 40.000 de bilete vândute!”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO. 

Becali: “Sunt şanse să-l recuperăm pe Planic!”

Gigi Becali afirmă că Bogdan Planic, fundaşul central sârb care este accidentat, ar putea să fie refăcut până la partida cu italienii. “Pe Găman l-am luat pentru că am mare încredere în el. Sunt şanse ca Planic să fie refăcut până la meciul cu Lazio”, a spus Becali pentru FANATIK.RO. 

FCSB va întâni pe Lazio în şaisprezecimile Europa League. Primul meci de va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti pe 15 februarie, în timp ce returul se joacă o săptămână mai târziu, pe stadio Olimpico din Roma. 

 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.