Fotbal intern

Gigi Becali anunță desființarea FCSB dacă nu se reiau cupele europene: ”Iau 3-4 jucători și îi duc la alt club”

20.03.2020 | 13:00
Gigi Becali anunta desfiintarea FCSB daca nu se reiau cupele europene Iau 34 jucatori si ii duc la alt club
ADVERTISEMENT

Situația celui mai bogat club din Liga 1 ar putea fi grav afectată de criza de coronavirus. Patronul FCSB, Gigi Becali, a amenințat că nu va mai băga niciun ban la echipa roș-albastră în cazul în care pandemia de Covid-19 va duce la anularea cupelor europene.

Gigi Becali amenință cu desființarea FCSB dacă nu se reiau cupele europene: ”Iau 3-4 jucători și îi duc la alt club”

Viitorul fotbalului la nivel de cupe europene este tot mai sumbru. UEFA a amânat competițiile majore inter-cluburi până în iunie 2020, însă evoluția pandemiei de coronavirus ar putea aduce alte probleme.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e realist și spune că o decizie radicală a conducătorilor fotbalului european, cum ar fi o posibilă anulare a cupelor europene, îl va face să renunțe la investițiile de la FCSB.

”Dacă se va continua în Italia și Spania, o lună, două, trei, la revedere cu fotbalul. O să fie nevoie de publicitate, de mult mai mulți bani. Criza va fi la noi, la ăștia mici.

ADVERTISEMENT

Nu am nevoie de campionat dacă nu jucăm cupe europene. La toamnă, eu vă spun vouă că FCSB … la revedere. Eu nu dau banii mei să îi arunc în foc.

Doar dacă FRF ia o decizie să putem reduce la jumătate contractele. Altfel nu ai cum să reziști. Pierzi 5 milioane de euro pe an. Eu nu sunt dispus să pierd bani.”, a spus Becali la TV Pro X.

ADVERTISEMENT

Planul lui Becali: ”Mut jucătorii de valoare la alt club”

În cazul extrem în care UEFA va anula cupele europene, Gigi Becali are în plan să-și mute vedetele de la FCSB la o altă echipă.

”Iau 3-4 jucători, Man, Coman, Moruțan, Oaidă, Panțîru. Îi transfer la un alt club, fac o asociere și FCSB la revedere. Să fiți sănătoși. Faliment. Salvez ce mai pot salva.

ADVERTISEMENT

Dacă continuă cupele europene, atunci niciun fel de problemă nu e. Nu e o problemă dacă noi nu participăm. Nu joc Liga sau UEL dacă câștig campionatul. Eu dau bani să se distreze lumea? Eu banii mei nu-i arunc”, a mai spus șeful FCSB pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT