Sport

Gigi Becali anunță dezastrul pentru echipa Armatei: „Nu vor mai avea voie să se numească Steaua!”

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit despre intenția celor de la CSA Steaua de a se adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), pentru a primi drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1.
21.03.2022 | 15:47
Gigi Becali anunta dezastrul pentru echipa Armatei Nu vor mai avea voie sa se numeasca Steaua
Gigi Becali a anunțat că meciul din ultima etapă a campionatului, FCSB - CFR Cluj, se va juca pe noul stadion Steaua
ADVERTISEMENT

Recent, Iulian Miu, oficialul celor de la CSA Steaua, a anunțat că formația bucureșteană va merge la TAS, dacă nu i se va acorda licența pentru Casa Pariurilor Liga 1.

Gigi Becali anunță dezastrul pentru echipa Armatei

Gigi Becali susține că CSA Steaua nu are nicio șansă să ajungă în primul eșalon, în forma juridică actuală. Ba, mai mult, omul de afaceri spune că echipa Armatei nu va mai avea dreptul, cât de curând, să se numească Steaua.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai interesează pe mine de CSA. Doamne, miluiește! Cum să poată să facă asta (n.r. să ceară excluderea FCSB-ului din Liga 1)?

Ca să fii în Liga 1, trebuie să ai ultimii trei ani, să te duci în cupele europene. Noi, în ultimii trei ani, am fost. Ei niciodată nu au cerut locul, nu au contestat niciodată locul în Divizia A.

ADVERTISEMENT

Noi l-am preluat de la ei, astea sunt povești. Cât de curând se va rezolva și asta, cât de curând ei nu vor mai avea voie să se numească Steaua.

Vor juca fotbal și vor pune altceva. Trebuie să pună ei CSA, nu vor mai avea voie să pună CSA Steaua. Cât de curând, în 3-4 ani.

ADVERTISEMENT

Eu vă spun că așa va fi. Le-am arătat toate, a fost o greșeală la Curtea Supremă, eu eram în pușcărie. Acum vin toate în domino și se va cere revizuirea la hotărârea aia, și la revedere!

Va rămâne FCSB, adică Fotbal Club Steaua București. Asta înseamnă”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT