Fotbal intern

Gigi Becali anunță două ținte de transfer pentru FCSB: “Pe Cardoso trebuie să-l luăm, că e român. Îmi place și Fofana de la Gaz Metan”

04.10.2019 | 11:50
Gigi Becali anunta doua tinte de transfer pentru FCSB Pe Cardoso trebuie sal luam ca e roman Imi place si Fofana de la Gaz Metan
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că pregătește mai multe mutări în perioada de transferuri din ianuarie. Primele două ținte anunțate de patronul FCSB sunt Dumitru Cardoso și Boubacar Fofana, de la Gaz Metan Mediaș, dar dorește și un alt vârf de careu, în cazul în care Harlem Gnohere nu va reveni la formă fizică bună.

Transferuri de la Gaz Metan pentru FCSB

Gigi Becali a declarat că două dintre principalele ținte de transfer pentru FCSB sunt Dumitru Cardoso și Boubacar Fofana, fotbaliștii celor de la Gaz Metan Mediaș. Patronul roș-albaștrilor declară că echipa pe care o reprezintă va căuta și un vârf de atac, dacă Harlem Gnohere nu va reuși să scape de kilogramele în plus. Becali recunoaște că Billel Omrani este singurul fotbalist pe care regretă că nu l-a adus la FCSB.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare semn de întrebare este la atacant. Avem un atacant valoros, Gnohere, dar păcat că nu are ambiție să fie la greutatea optimă ca să poată să joace. Dacă ai kilograme în plus e greu să joci. În rest stăm foarte bine. Îl avem pe Man, pe Oaidă, el va fi un mare mijlocaș. E posibil să iau un atacant în iarnă. Dacă Gnohere se prezintă astfel, iar Tănase nu-și revine, sigur vom lua.

Nu avem pe cine să luăm din România, singurul de care îmi pare rău că nu l-am luat e Omrani. Îmi place Dumitru Cardoso, dar el nu e atacant. Trebuie să-l luăm, că el e român. Îmi place foarte mult și Fofana de la Gaz Metan, e fotbalist adevărat, nu pierde mingea“, a declarat Gigi Becali la ProX.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a anunțat două ținte de transfer pentru FCSB. Sursă Foto: Sportpictures
Gigi Becali a anunțat două ținte de transfer pentru FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Boubacar Fofana a ajuns la Gaz Metan în vara anului 2018 și a fost om de bază în echipa lui Edi Iordănescu în acest sezon. Celalăt jucător despre Gigi Becali spune că ar dori să-l transfere la FCSB, Dumitru Cardoso, a venit în această vară la Mediaș și a reușit să marcheze de trei ori în primele opt apariții în tricoul celor de la Gaz Metan, unul dintre goluri venind chiar la duelul cu FCSB.