Sport

Gigi Becali anunță finalizarea transferului lui Louis Munteanu: „Azi se va rezolva”

Gigi Becali a dezvăluit că azi e ziua decisivă pentru transferul lui Louis Munteanu la FCSB, chiar după ce Fiorentina a pierdut o finală.
30.05.2024 | 13:01
Gigi Becali anunta finalizarea transferului lui Louis Munteanu Azi se va rezolva
Gigi Becali, atuu important pentru transferul lui Louis Munteanu / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fiorentina a pierdut finala Conference League împotriva grecilor de la Olympiacos, scor 1-0, iar Gigi Becali jubilează. Latifundiarul din Pipera crede că patronul Fiorentinei este mai ușor de convins acum pentru transfer.

Gigi Becali anunță finalizarea transferului lui Louis Munteanu: „Azi se va rezolva”

Patronul FCSB-ului jubilează după ce Fiorentina a fost răpusă de greci în finala celei de-a treia competiții europene. Gigi Becali crede că înfrângerea poate conta în decizia conducerii italienilor privindu-l pe Louis Munteanu.

ADVERTISEMENT

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși.

Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina dacă nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte. Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gânduri am eu. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Oferta înaintată de Gigi Becali este de 1,2 milioane de euro, cu 300.000 de euro mai puțin decât cer italienii. Conform declarațiilor sale, latifundiarul ar merge până la suma de 1,3 milioane pentru Louis Munteanu.

Gigi Becali, omul indirect al finalelor!

Se pare că Gigi Becali are de câștigat de pe urma finalelor competițiilor europene, deși nu joacă în ele. Patronul FCSB-ului așteaptă cu sufletul la gură finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

Motivul este unul extrem de simplu, întrucât FCSB ar scăpa de un nume uriaș ca potențială adversară în turul doi. Șahtior Donetsk, în cazul unui triumf madrilen, se va califica automat în grupele Ligii Campionilor.

Locul rămas după plecarea ucrainenilor din play-off va fi ocupat de Dinamo Zagreb, potențială adversară a FCSB-ului. Croații ar fi fost cap de serie în turul doi, dar după plecarea lor, FCSB poate avea o soartă mai ușoară.

ADVERTISEMENT

Însă, rămân adversare foarte tari pe care FCSB le poate întâlni în turul doi preliminar, printre care PAOK Salonic, campioana Greciei, Ferencvaros, Qarabaq, Slovan Bratislava, Bodo/Glimt, Ludogorets, Midtjylland, Sparta Praga sau Malmo.

ADVERTISEMENT