Sport

Gigi Becali anunță modificări în echipa de start a FCSB-ului. Noua feblețe a patronului, titular cu UTA: „Fotbalist adevărat”

Gigi Becali a anunțat noi modificări în primul 11 la FCSB după meciul cu Petrolul Ploiești, scor 4-1 în etapa 28 din SuperLiga. Fotbalistul preferat va fi titular cu UTA Arad.
03.03.2023 | 17:30
Gigi Becali anunta modificari in echipa de start a FCSBului Noua feblete a patronului titular cu UTA Fotbalist adevarat
Gigi Becali are un nou preferat la FCSB. Fotbalistul va fi titular în meciul cu UTA Arad. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB își continuă seria impresionantă din SuperLiga și după victoria lejeră, scor 4-1 împotriva Petrolului Ploiești în etapa 28 din campionat. Ultimele evoluții ale lui Malcom Edjouma l-au propulsat în topul favoriților pe lista lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că fotbalistul francez va fi titular cu UTA Arad, duminică, 5 martie, ora 21:00, în etapa 29 din SuperLigă.

Gigi Becali a anunțat că Malcom Edjouma va fi titular cu UTA Arad: „Fotbalist adevărat”

Malcom Edjouma traversează o formă de excepție la FCSB. Mijlocașul francez a înscris cinci goluri în acest an, însă a intrat din postura de rezervă în ultimele două meciuri pentru vicecampioană. Totul pentru ca în echipa de start a roș-albaștrilor să poată evolua atât Florinel Coman, cât și Octavian Popescu, strategie pe care FANATIK a dezvăluit-o în exclusivitate înaintea meciului cu FC Argeș, fiind confirmată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul roș-albaștrilor și-a schimbat opțiunile și a anunțat că Malcom Edjouma va fi titular la FCSB împotriva celor de la UTA Arad, meci programat duminică, 5 martie, de la ora 21:00. „Edjouma ca să joace din primul minut trebuie să joace repede și să nu dribleze la mijlocul terenului pentru că pierdem mingea. El marchează, dar trebuie ținut de rezultat. Trebuie să joace altul care să nu dribleze la mijlocul terenului.
 Pentru că e din trei în trei zile, că ați văzut s-au făcut cinci schimbări. Strategia a fost să joace Tavi Popescu și Coman și apoi să joace el, dar la meciul cu UTA Arad o să joace el. El va juca titular. Așa a fost strategia făcută. Duminică joacă Edjouma titular”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Malcom Edjouma a devenit feblețea lui Gigi Becali: „Îmi place mult de el”

Gigi Becali a precizat că este mulțumit de Malcom Edjouma, însă nu este nevoie ca mijlocașul francez să fie pe teren atunci când FCSB are un avantaj consistent. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că a purtat o discuție cu Mihai Stoica pentru a clarifica problemele roș-albaștrilor atunci când se află la conducere.

ADVERTISEMENT

„În special de Edjouma sunt mulțumit. Jucător! Îmi place mult de el, fotbalist adevărat. E nevoie de el când e 0-0, când e 1-1, când e 2-0 nu mai ai nevoie de el, pentru că nu mai ai nevoie de golul 3. Am vorbit cu Mihai Stoica și am zis că o să le spun eu.
 
Noi nu știm să jucăm când avem două goluri diferență, pentru ce vrem golul 3, ca să fie 2-1 să intrăm în panică. Dăți mingea la Târnovanu, jucați la fundașii centrali. Noi nu știm asta”, a mai spus Gigi Becali.

„Dumnezeu ne ajută să luăm campionatul și intrăm în Liga Campionilor. Echipa joacă pentru că ascultă lumea și pentru că ei sunt pomeniți în fiecare zi la Sf. Liturghie. Nu vorbim mai multe pentru că îl mâniem pe Dumnezeu și după… După ce iau rezultatele zic minunea pe care a făcut-o Dumnezeu cu noi. Dacă zic înainte forțez Mâna Domnului și nu vreau”, au fost cuvintele patronului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, discurs dur după demisia lui Leo Strizu de la FCSB: „S-a crezut antrenor”

Leo Strizu, fostul antrenor cu licență Pro al FCSB-ului, și-a dat demisia după partida câștigată de roș-albaștrii cu Petrolul Ploiești. Gigi Becali a avut un discurs dur, precizând că Leo Strizu „nu e de FCSB”.

„Uite care-i treaba. El, Strizu, m-a rugat Teia să-l angajez, că e finul lui, să-i dau un salariu și lui. Am zis bine, îl angajez și îi dau 2.000 de euro. Nu Meme e șulfă. Vă zic cum e, ca să nu se mai spună că e nu știu cum. El, pentru că era la Academie, pentru că avea licența, să se ducă la echipa mare.

ADVERTISEMENT

Va antrena Pintilii și el să fie antrenorul, cum făceau ceilalți de opt ani. Când făceau ei, era în regulă, dacă a făcut Becali, nu a mai fost. S-a întâmplat ce s-a întâmplat. Îl înțeleg și pe el. Voi, dacă-l luați să dea interviuri, s-a crezut antrenor. El e antrenor, dar nu de FCSB.

El vrea să meargă să antreneze și el, să intre în vestiar să vorbească cu jucătorii, dar el nu e. O fi de alte echipe, mai mari, dar nu e de FCSB. M-a întrebat Meme ‘Băi, ce fac?’ I-am zis că el e acolo să ajute. El era acolo să țină locul de licență. El s-a supărat că, vezi Doamne, îl lucrează Meme. Eu am vrut să fac un bine și uite ce iese dacă faci un bine. El a vrut să lovească în mine, dar, când nu poți să lovești un leu, lovești un câine”, a mai spus Gigi Becali.

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „GG” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT