Sport

Ce jucători a remarcat Gigi Becali după Viking – FCSB 1-3: “A fost demențial, extraordinar”

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunțat că va face cel puțin două transferuri după calfiicarea în grupele Conference League și i-a criticat pe Octavian Popescu și Bogdan Rusu.
25.08.2022 | 22:57
Ce jucatori a remarcat Gigi Becali dupa Viking  FCSB 13 A fost demential extraordinar
Gigi Becali va încasa peste 10 milioane de euro după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să se califice în premieră în grupele UEFA Conference League la ultima fază a meciului cu Viking.

Gigi Becali, încântat de Andrei Cordea și Florinel Coman: „E din ce în ce mai bun/ A fost demențial, extraordinar!”

Gigi Becali își freacă mâinile după ce FCSB și-a asigurat bugetul odată cu intrarea în grupele Conference League: „„Calificarea înseamnă 6-7 milioane de euro, înseamnă expunere a tinerilor fotbaliști. Mă bucur pentru fotbalul din România, mă bucur pentru că l-am văzut pe Coman că începe să mai miște. Nu e o calificare dramatică pentru că veneau prelungirile. Nu eram conduși. Am încredere în Domnul. Dacă nu vrea să fie, să nu fie”, a spus patronul FCSB, în direct la PRO Arena.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB nu și-a dorit ca toate cele trei echipe să se califice în grupele UEFA Conference League: „Și eu vreau să aduc puncte, dar nu pentru România, că nu mă interesează pe mine. Eu am nevastă. Voi aveți mai multe iubite. Eu am FCSB, voi aveți mai multe”.

Finanțatorul vicecampioanei României a explicat că va aduce jucători pe posturi cheie, însă deocamdată nu are pe nimeni pe listă: „Nu am pe listă dar trebuie neapărat să aducem un fundaș central și un atacant”.

ADVERTISEMENT

Becali l-a „înțepat” pe Bogdan Rusu, atacantul venit de la CS Mioveni, care nu a reușit niciun gol de când a venit la FCSB: „Am văzut că Rusu scârțâie. Avem nevoie de un atacant”.

În opinia sa, Andrei Cordea și Florinel Coman au fost cei mai buni jucători ai lui Nicolae Dică în returul cu Viking:„Coman a fost demențial, extraordinar! Pe primul loc îl pun pe Cordea și pe locul doi pe Coman, să nu îi iau din merite”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, ironic la adresa lui Tavi Popescu: „A fost extraordinar. Pentru ce m-ai întrebat de el?”

Gigi Becali a fost iritat în momentul în care a fost întrebat de evoluția lui Octavian Popescu, unul dintre cei mai slabi jucători ai FCSB: „Tavi Popescu a fost extraordinar. Pentru ce m-ai întrebat de Tavi Popescu? Știți cum a jucat, nu? Așa mi-a spus lumea că tinerii jucători mai au anumite căderi. Important e că noi ne-am calificat”.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Safranko va semna cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Gigi Becali a confirmat că atacantul slovac a refuzat oferta FCSB-ului: „Safranko nu a vrut să vină la noi”. 

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1 solist” la FCSB – AFC Hermannstadt . Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT