Sport

FCSB l-a prezentat și pe Marco Dulca. Ce număr va purta fostul internațional de tineret

Gigi Becali a vorbit despre transferurile pe care le-a făcut după ce FCSB a câștigat în Slovacia meciul cu Dunajska Streda, scor 1-0, anunțând și venirea lui Marco Dulca.
04.08.2022 | 20:03
FCSB la prezentat si pe Marco Dulca Ce numar va purta fostul international de tineret
ADVERTISEMENT
05-08-2022
14:21

Marco Dulca și-a ales numărul de pe tricou și a fost prezentat oficial

Fostul internațional de tineret Marco Dulca este oficial jucătorul vicecampioanei FCSB. Acesta și-a ales numărul de pe tricou și a fost prezentat de gruparea patronată de Gigi Becali.

”Bine ai venit, Marco Dulca!

FCSB anunță transferul lui Marco Dulca, de la AFC Chindia Oficial.

Mijlocașul în vârstă de 23 ani va purta tricoul cu numărul 20.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Marco Dulca s-a născut la 11 mai 1999, în Coreea de Sud. A început fotbalul la juniorii Universității Cluj, de unde a fost transferat de Swansea (Anglia). A evoluat, la nivel de seniori, pentru Farul Constanța, în sezonul 2019-2020, iar din august 2020 a jucat pentru Chindia Târgoviște, pentru care a adunat 73 de partide oficiale, 4 goluri și 2 pase de gol”, a postat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Marco Dulca este al treilea transfer parafat de Gigi Becali în mai puțin de 24 de ore, după Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, ambii de la Farul Constanța.

Gigi Becali s-a interesat la Cristi Dulca, Mirel Rădoi și Emil Săndoi înainte de a-l transfera pe Marco Dulca, fiind sfătuit să plătească clauza de reziliere a mijlocașului.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate venirile lui Eduard Radaslavescu și Radu Boboc la FCSB.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB după venirile lui Boboc și Radaslavescu

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB după venirile lui Radu Boboc și Eduard Radslavescu, unul dintre jucători fiind Marco Dulca, fostul mijlocaș al Chindiei, iar cel de-al doilea transfer nu a fost anunțat încă de patronul FCSB-ului, dorind să îl prezinte când o să fie semnate toate actele:

ADVERTISEMENT

„L-am luat pe Radaslavescu, l-am luat pe Boboc. Gică Popescu spunea că nu l-am luat acum două ore. Eu în două ore transfer încă trei jucători. Am mai luat încă doi jucători în afară de Boboc și de Radaslavescu. 

Eu l-am văzut acum un an pe Radaslavescu și mi-a plăcut mult, acum m-a ajutat Dumnezeu și l-am luat. Deci, eu nu pot să spun cât am dat, trebuie să îi cereți voie lui Gică Popescu să spună ce sume s-au dat pe jucători.

ADVERTISEMENT

Hagi nu vinde ieftin. Și-au păstrat procente. Sunt lucruri pe care nu le pot spune, poate vreodată voi putea să le spun, îmi pare rău, dar nu pot acum. E mult mai puțin de 3 milioane de euro tot ce am dat pe Miculescu, Rusu și cei doi”.

Dacă erai în locul meu și vedeai 25.000 de oameni la un meci de Conference League mă răzgândesc. Eu am zis că mă retrag, dar am luat banii pe Moruțan, am luat banii pe Tănase, am luat banii din Conference League. Deja la mine e business.

ADVERTISEMENT

Eu încerc să câștig bani. Sunt cu un picior în Conference League, doar dacă Dumnezeu vreau, dar play-off-ul e mai ușor. Eu forțez să iau 7 milioane de euro în Conference League. Dacă trecem de Streda, luăm 900 de mii de euro.

După care mai iau încă vreo 700 de mii de euro din play-offf, deci sunt vreo 5 milioane de euro doar când intri. Nu știu cât am făcut din bilete până acum, dar luăm bani și de-acolo”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dulca nu s-a înțeles în Germania și i-am plătit clauza de reziliere!”

Gigi Becali a continuat și a dezvăluit cum a ajuns să îl transfere pe Marco Dulca: „Au rămas 20 de procente la Farul. Alea costă, vă spun, pentru că e în avantajul lor. Promit că o să cer de la Gică Popescu acceptul ca mâine să vă spun suma.

„Cu ceilalți doi nu am semnat încă cu ei. Pe unul îl vedeți mâine la antrenament. Unul dintre ei o să fie anunțat într-o oră jumate, două ore. E vorba despre un mijlocaș… stai că vi-l zic. E Dulca.

Ne-am înțeles cu băiatul. L-am văzut de câteva ori după care l-am văzut la un interviu la voi că pleacă, l-am sunat pe tatăl lui și spune că urma să plece în Germania, iar eu i-am spus că dacă nu semnează acolo, să fie tare pe poziție la negocieri că eu îl iau aici. L-a vrut Hoffenheim, dar îl trimitea în Portugalia. Eu i-am plătit clauza de reziliere”.

Jucătorul pe care Gigi Becali și-l dorește este Constantin Grameni, un alt puști interesant de la Farul Constanța, conform prosport.ro:

„Mai e încă unul pe care nu pot să vi-l spun, pe care dau bani pe el. Ce să fac? S-au acumulat mai mulți factori, a fost treaba cu Sepsi OSK, cu Orban.

Eu nu-i las că o să cumpăr jucători, nu că dau cu parul. Normal că e sportivă competiția. Eu vreau să-l bat pe Orban”.

„Eu l-am sunat pe Dulca, l-am sunat și pe Mirel și pe Săndoi. L-am sunat pe Săndoi noaptea, mi-a spus că e foarte bun jucător.

L-am sunat și pe Mirel Rădoi, el mi-a spus că l-a lăsat pe listă la echipa națională când a plecat, ca idee. Și MM mi-a spus că e cel mai bun transfer ăsta cu Radaslavescu”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: