Sport

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB, după plecarea lui Moruțan la Galatasaray: „Pe unul îl avea Edi pe listă la CFR”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a dezvăluit faptul că, în perioada următoare, antrenorul Edi Iordănescu plănuiește să aducă mai mulți jucători, după plecarea lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.
23.08.2021 | 16:40
Gigi Becali anunta noi transferuri la FCSB dupa plecarea lui Morutan la Galatasaray Pe unul il avea Edi pe lista la CFR
Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB, după plecarea lui Moruțan la Galatasaray: „Pe unul îl avea Edi pe listă la CFR”
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat, în exclusivitate, plecarea lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, pentru 4,2 milioane de euro, plus 1,5 milioane, dacă formația turcă se califică în grupele Europa League.

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2018, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB, după plecarea lui Moruțan la Galatasaray

Gigi Becali susține că, după plecarea lui Olimpiu Moruțan, FCSB va mai transfera trei jucători din România. Printre fotbaliștii doriți de vicecampioana României s-ar număra și Hervin Ongenda, extrema celor de la FC Botoșani.

În același timp, Latifundiarul din Pipera susține că Alexandru Crețu nu mai face parte din lotul FCSB-ului, iar căpitanul Florin Tănase ar putea fi transferat de o echipă din Germania.

ADVERTISEMENT

„5 milioane 700 am luat în total. Cu bonusuri, care se iau 100% la calificarea în grupele UEL sau UCL: Astea sunt și trebuie să joace zece meciuri.

Când joacă zece meciuri, se activează. Normal că, dacă nu joacă zece meciuri, trebuie să îi dea banii omului înapoi, în mod normal. Aveam ofertă de șapte milioane pe el.

ADVERTISEMENT

Am fost încăpățânat și am cerut zece milioane, dar, dacă a jucat trei meciuri slab, am cedat la 5 milioane 700. M-am enervat și gata! M-am supărat și d-aia l-am dat.

Edi face ce vrea el. Edi face tot ce vrea! El e patronul. Dar i-am spus că îl vând. Tu ce crezi, l-am întrebat. A zis ca sunt bani foarte buni. I-am promis doi jucători, chiar trei… Din România! Pe unul l-am văzut aseară și mi-a zis că și el îl avea pe listă la CFR Cluj. E vorba de Ogenda, de la Botoșani, care mie îmi place foarte mult.

ADVERTISEMENT

Dar să vedem dacă îl dă Iftime. Că el cică e prieten cu mine, dar dă jucători pe la Craiova și pe la CFR Cluj.

Alexandru Crețu nu mai face parte din lot, gata, la revedere. Pentru Tănase a fost azi o discuție, cu cineva din Germania… Bine, nu eu… Eu nu vreau să îl dau, dar nu mai ține de mine, că are clauză”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

În prezent, FCSB se află pe locul 7 din Liga 1, cu opt puncte obținute, după cinci meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „total goluri Sepsi: sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT