Fotbal intern

Gigi Becali anunță o decizie radicală în cazul suspendării cupelor europene: ”Nu mă mai interesează. Nu mai bag bani”

17.03.2020 | 12:24
Gigi Becali anunta o decizie radicala in cazul suspendarii cupelor europene Nu ma mai intereseaza Nu mai bag bani
ADVERTISEMENT

Tot fotbalul mondial este în aer din cauza pandemiei de coronavirus. Cupele europene, aflate în plină desfășurare înainte de explozia epidemiei în Europa, au fost suspendate și nu se știe când și dacă se vor mai relua. Există și posibilitatea ca UEFA să decidă suspendarea cu un an a Ligii Campionilor și Europa League, lucru care îl deranjează pe șeful FCSB, Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,63 este cota pentru ”gol FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, decizie radicală în cazul suspendării cupelor europene: ”Nu mă mai interesează. Nu mai bag bani”

Decizia celor de la UEFA în criza coronavirus, for care marți va susține o videoconferință cu membri afiliați, este așteptată cu sufletul la gură de Gigi Becali.

Patronul FCSB privește doar partea financiară în toată această ecuație și spune că o eventuală suspendare a cupelor europene cu un an l-ar putea face să renunțe la a mai investi în fotbal.

ADVERTISEMENT

”Aștept și eu să văd ce se decide marți la UEFA. Mă gândesc că o soluție este să reluăm competițiile peste vreo lună, dar meciurile să fie cu porțile închise. Dar, dacă se suspendă un an participarea în cupele europene, eu pentru ce să mai bag bani în fotbal? Să îi pierd ca prostul?

Eu am spus și o mai spun: Fotbalul pentru mine este o afacere! Ce face Guvernul pentru mine în această perioadă? Mă ajută cu ceva?”, a spus Becali pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Becali: ”Pentru ce să plătesc salarii de zeci de mii de euro?”

Gigi Becali e conștient că, fără activitate fotbalistică, valoarea jucătorilor de la FCSB nu are cum să crească.

Șeful vicecampioanei a mai spus, tot pentru Prosport, că scopul său e să producă bani, iar fără competiții active nu mai e dispus să investească.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu joc în cupele europene, atunci nu mă mai interesează. Eu vreau să produc bani din fotbal, iar jucătorilor mei le crește valoarea atunci când sunt văzuți prin cupele europene. Pentru ce să plătesc jucătorii cu salarii de 20 de mii de euro sau chiar 30 de mii de euro pe lună?

Să jucăm doar prin Liga 1 în play-off? Eu nu joc degeaba în Liga 1. Și așa campionatul este oprit acum, iar fotbaliștii au pretenția să îi plătești la timp. Pe jucător nu îl interesează că eu am atâtea taxe de plătit la stat”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT