Fotbal intern

Gigi Becali anunță reluarea antrenamentelor la FCSB: „Am cumpărat teste de coronavirus. O să le facă și o să se antreneze în grupe de cinci”

30.03.2020 | 21:53
Gigi Becali anunta reluarea antrenamentelor la FCSB Am cumparat teste de coronavirus O sa le faca si o sa se antreneze in grupe de cinci
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că se pregătește deja de reluarea campionatului și a gândit deja strategia pentru ca jucătorii să se poată antrena din nou, în ciuda pandemiei de coronavirus care a lovit și România.

Gigi Becali anunță reluarea antrenamentelor la FCSB

Gigi Becali a anunțat că a cumpărat mai multe teste de coronavirus, iar toți cei din baza de la Berceni, inclusiv jucătorii, vor fi testați, iar aceștia își vor putea relua antrenamentele în grupe de câte cinci.

ADVERTISEMENT

„Clinica mea face deja teste pentru coronavirus, am cumpărat vreo 2.000 de teste. În funcție de ce va hotărî UEFA, am înțeles că vor să se joace toate meciurile, vedem perioada optimă când începem.

Am vorbit cu jucătorii, le facem testele de coronavirus și intră în carantină la baza sportivă de la Berceni. Ca și cum ar sta acasă.

ADVERTISEMENT

Acolo fiecare are camera lui, intră cu bucătarul, cu toată lumea în carantină. Nu va fi nicio problemă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Campionatul se va relua în luna mai!”

Gigi Becali consideră că epidemia de coronavirus va trece mult mai repede în România decât în alte țări și crede că reluarea campionatului se va face în luna mai: „La noi e un fleac coronavirusul! Noi avem Sfânta Liturghie și vom trece mai repede peste decât alte țări.

ADVERTISEMENT

La noi mai durează două, trei săptămâni situația. Am putea începe și în luna mai. Depinde de ce vor spune Italia și Spania, ele vor hotărî. A vorbit Argăseală la Asociația Cluburilor Europene și asta i-au zis”.

„E adevărat că vor fi probleme cu jucătorii străini care nu vor reducerea salariilor, dar UEFA va spune în felul următor: să se diminueze contractul până la dat de… sau se va negocia cu jucătorul dacă vrea să rămână sau să plece”, a mai precizat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
  • 61 de ani a împlinit Gigi Becali pe 25 iunie