Sport

Gigi Becali anunță revoltă în Liga 1: „Am vorbit cu alți patroni, o să boicotăm regula U21”

Gigi Becali a anunțat că el împreună cu alți patroni din Liga 1 vor boicota regula U21 începând din sezonul viitor.
21.05.2021 | 22:22
Gigi Becali anunta revolta in Liga 1 Am vorbit cu alti patroni o sa boicotam regula U21
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a săturat complet de regula U21, mai ales după ce a primit niște informații că aceasta va fi modificată, însă nu într-un fel în care să fie pe placul cluburilor, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

Patronul FCSB a înțeles că regula cu doi jucători U21 va rămâne, însă unul dintre ei va fi obligat să rămână timp de 90 de minute pe teren, în timp cel de-al doilea va trebui să stea 45 de minute.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță o adevărată revoltă în Liga 1

Gigi Becali nu mai vrea să audă de regula U21, mai ales după ultimele informații pe care le-a primit, și anume că din sezonul viitor, un fotbalist U21 va fi obligat să rămână 90 de minute pe teren, în timp ce al doilea va fi nevoit să rămână 45 de minute minim.

Este vorba despre o încercare pentru a se evita episoadele în care fotbaliștii sunt schimbați în primele minute sau chiar în primele secunde, pentru că au existat și astfel de momente.

ADVERTISEMENT

„Mi-au venit niște circulare la echipă, să ne oblige să jucăm cu un jucător 90 de minute și cu unul 45 de minute, dacă sunt 5 schimbări.

Și eu am spus așa: noi am ajuns într-o situație primitivă, stalinistă, când spune cineva că trebuie să faci așa. Dar noi nu vrem așa. Că Liga nu vrea aia, pentru că votăm în Comitetul Executiv.

ADVERTISEMENT

Noi, sclavii, trebuie să jucăm cu 7 jucători din campionatul intern și atunci scot ei regula. Și atunci eu am spus așa, noi am ajuns într-o situație primitivă. Am vorbit cu alți patroni, o să boicotăm regula U21”, a spus Gigi Becali la TV DigiSport.

„Mă răzvrătesc ca Spartacus!”

Eu sunt sclavul care s-a răzvrătit. Hai să spunem Spartacus, că era și trac și machedon. Și atunci am zis eu, care sunt sclavul Spartacus, am sunat la cluburi, la alte triburi de sclavi, și am sunat prima dată la Rotaru și am spus că hai să facem o revoluție.

ADVERTISEMENT

L-am sunat și pe Iftime și a zis că e de acord. L-am sunat și pe cel de la CFR, pe Copilu, că pe el îl cunosc și a zis că e de acord. A mai zis că nu știu cine vorbește cu Dinamo”, a continuat Gigi Becali.

„Deci ei, stăpânii, o să se vadă cu sclavii, care nu mai respectă regula lor. Noi ne adunăm la Ligă și nu mai băgăm nici măcar un jucător U21 în echipă. Da, o revoltă.

Eu am sub 21, că nu e vorba de mine. E vorba de principiu. Nu vii tu să îmi impui mie, pe banii mei. Tu te duci la UEFA, iei 20 de mii de euro pe spinarea mea.

Păi vii tu și ne spui aia? Adică, băi sclavule, îți iau și banii și apoi te oblig să faci așa cum vreau eu. Mergi la instanță și instanța spune că e neconstituțional”, a mai spus patronul FCSB.

„Nu am ajuns sclavul unui copilandu, Burleanu!”

Gigi Becali a continuat și a anunțat că el nu vrea să fie sclavul lui Răzvan Burleanu, despre care spune că este doar un „copilandru”. Acesta a mai spus că nu va ataca decizia la TAS, ci pe cale comercială:

„Nu atacăm la TAS, ci pe cale comercială, nu e o chestiune sportivă, e una economică. Eu trebuie să joc cu anumiți jucători ca să câștig, nu am ajuns sclavul unui copilandru, Burleanu.

Există jurisdicție. Ne judecăm cu multe și cu fotbalul feminin…Nu fac pentru mine, pentru mine e un avantaj regula.

Am vorbit cu Burleanu, e inteligent, m-a uimit. Dar când ești prea destept, dai în lucruri viclene. Poate alții îi bagă în cap astea”.

„Nu poate să impună unor 16 oameni cum să se organizeze, noi respectăm FIFA și UEFA, nu era dictatură când am intrat în fotbal.

Este un fel de propunere, dar care va fi votată, e decizie!  Liga e un fel de găină a lor. A făcut o hârtie, dar se duce în Comitetul Executiv, dar votează sclavii lor, ridică mâinile după el. E trafic de influență!”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT