Fotbal intern

Gigi Becali anunţă soluţiile pentru centrul apărării: „Tot răul spre bine!”

13.08.2018 | 20:49
Gigi Becali anunta solutiile pentru centrul apararii Tot raul spre bine
ADVERTISEMENT

FCSB are nevoie de un nou fundaş central, după ce în această vară s-a despărţit de Valerică Găman, Ionuţ Larie şi Artur Jorge, iar Gigi Becali a anunţat că vrea să aducă un nou jucător care să acopere golul din mijlocul apărării.

Cu toate acestea, patronul FCSB pare să fie mulţumit de prestaţia lui Dragoş Nedelcu în postura de fundaş central, în meciul cu Gaz Metan Mediaş. „E posibil să fie tot răul spre bine, că dacă s-a accidentat Marko, care stă o lună acuma şi o să jucăm fundaş central cu Nedelcu, e posibil să îl descoperim pe Dragoş ca fundaş central! Mi-a plăcut foarte mult cum a jucat ca fundaş central cu Gaz Metan. Oricum, 100% ne trebuie un fundaş central. Dacă vrea Dumnezeu, o să aducem, dacă nu, nu.”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunţă transferul unui nou fundaş central. Ce variante s-au vehiculat

Lotul subţire al lui Dică îi dă bătăi de cap antrenorului FCSB. Nicolae Dică a rămas fără doi jucători după partida de la Split, în compania lui Hajduk. Marko Momcilovic şi Mihai Bălaşa s-au accidentat, iar cei doi au lipsit de la ultima victorie a roş-albaştrilor, scor 3-1 pe terenul lui Gaz Metan Mediaş. De altfel, roş-albaştrii se tot află în căutarea unui nou fundaş central. După ce i-a ratat pe brazilianul Jubal şi croatul Ante Puljic, FCSB a mai negociat şi cu fundaşul Matthie Saunier.

Mai mult, Bogdan Planic e aproape şi el de despărţirea de FCSB, fiind dorit de Eintracht Frankfurt. Într-adevăr, e o echipă care îl urmăreşte de 6 luni. Au fost prezenţi la ultimele două meciuri şi sunt hotărâţi să achite clauza de reziliere de 10 milioane de euro”, a spus impresarul fotbalistului.

ADVERTISEMENT