Fotbal intern

Gigi Becali, transferuri doar la TV? A anunțat mutarea unui jucător de la Hagi: “Dau 500.000 de euro. Mi-a spus că vine!” Răspunsul fotbalistului

Autor: Marian Popovici | 14.06.2019 | 16:41
Gigi Becali, transferuri doar la TV? A anunțat mutarea unui jucător de la Hagi:
Gigi Becali anunță transferul unui jucător de la Hagi Dau 500.000 de euro. Mi-a spus că vine! Ce se întâmplă cu Tănase

FCSB a început pregătirile și în câteva zile echipa va pleca într-un cantonament la Poiana Brașov. Gigi Becali încearcă să mai facă transferuri în acest intersezon și cel mai aproape de FCSB în acest moment este Bradley De Nooijer, despre care FANATIK a scris în premieră că este în vizorul roș-albaștrilor.


UPDATE, 14 iunie, ora 16:42 / Bradley de Nooijer a declarat că principala sa țintă este un transfer în străinătate. ”Nu există niciun fel de discuții cu FCSB și prioritare sunt ofertele din străinătate! Pentru al doilea an consecutiv voi evolua în preliminariile Europa League cu FC Viitorul, astfel că doresc să mă concentrez doar pe aceste jocuri, urmând ca ulterior să mă gândesc și la ofertele pe care le am”, a spus olandezul pentru site-ul oficial al clubului.


Gigi Becali anunță transferul unui jucător de la Hagi: “Mi-a spus că vine”

Patronul Gigi Becali a declarat că s-a înțeles cu Gheorghe Hagi pentru 500.000 de euro în schimbul fotbalistului lui De Nooijer, însă mai trebuie să se înțeleagă cu jucătorul: “Nu pleacă Morais până nu îl iau pe De Nooijer. Mi-a spus Hagi să mă înțeleg cu jucătorul și mi-l dă. Am vorbit și jucătorul și vrea să vină. Dau 500.000 de euro pe el. Atunci când am făcut după specialiști, am fost gaură 40 de milioane de euro. Dacă îl aveam pe Ianis mai discutam de 3-4 milioane? Nici nu stăteam la masă pentru banii ăștia. Nu se compară FCSB cu Viitorul. Dacă era la mine, mergea pe mai mult”, a spus Becali în emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Finanțatorul FCSB a declarat că Florin Tănase poate pleca în această vară pentru 5 milioane de euro, ofertă pe care deja o are fotbalistul: “Am discutat cu cineva. Eu am cerut 6 milioane de euro, ei au dat 5. Dar îl dau cu 5 milioane de euro. Dacă e oferta clară, îl dau. Singurii jucători care nu se vând la ora asta la FCSB sunt: Man, Coman, Moruțan”, a declarat patronul FCSB.

Gigi Becali anunță transferul unui jucător de la Hagi Dau 500.000 de euro. Mi-a spus că vine! Ce se întâmplă cu Tănase
Gigi Becali anunță transferul unui jucător de la Hagi Dau 500.000 de euro. Mi-a spus că vine! Ce se întâmplă cu Tănase

Impresionat de un jucător împrumutat la Călărași: “Foarte bun jucător”

Însă, întăririle pot veni și din propria ogradă. Patronul FCSB a rămas impresionat de Gabriel Simion, întors la FCSB după împrumutul la Dunărea Călărași: “Simion de la Călărași e surpriză mare. Foarte bun jucător”

Până în acest moment, FCSB i-a transferat în actuala stagiune pe Răzvan Oaidă de la FC Botoșani, Claudiu Belu (liber de contract) și Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș. Însă, Olaru va rămâne la medieșeni până în iarnă.

  • 600.000 de euro a plătit FCSB pentru Olaru
  • 5 milioane de euro este prețul pe care Gigi Becali îl vinde pe Tănase
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!