Sport

Gigi Becali anunță un nou caz de COVID la FCSB: „A venit infectat de la națională!”

Gigi Becali a anunțat un nou caz de COVID la FCSB.
14.10.2021 | 21:00
Gigi Becali anunta un nou caz de COVID la FCSB A venit infectat de la nationala
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Andrei Cordea, iar patronul vicecampioanei României a spus că fotbalistul „roș-albaștrilor” a venit infectat de la echipa națională.

Gigi Becali a spus din nou că nu vrea să se vaccineze, dar nu obligă pe nimeni să îi urmeze modelul, fiecare angajat al clubului fiind liber să aleagă ce dorește.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță un nou caz de COVID la FCSB

Gigi Becali a anunțat un nou caz de COVID de la FCSB, pe lângă cele dezvăluite de FANATIK în exclusivitate, de această dată fiind vorba despre Andrei Cordea, jucător care a fost implicat în meciurile echipei naționale cu Germania și cu Armenia:

„Eu nu sunt stăpân de sclavi și dacă eram, nu puteam să îi oblig. Ei mi-au cerut părerea, eu am spus că mai bine mor decât să mă vaccinez.

ADVERTISEMENT

De ce? Eu am mai spus la televizor de ce, nu mai spun că după se spune că sunt antivaccin. Oamenii fac ce vor. Nu există nicăieri să te oblige cineva să bagi o substanță în tine.

Ei să facă ce vor. Dacă mă obligă cineva să fac, nu fac, dacă-mi pui pistolul la cap, spun să mă împuște. Asta fac eu, nu impun la nimeni.

ADVERTISEMENT

Cordea e pozitiv, a venit de la echipa națională ieri, i-am făcut testul și e pozitiv”.

Gigi Becali l-a înțepat pe Ilie Dumitrescu

Înainte de intervenția sa telefonică, Ilie Dumitrescu le-a urat jucătorilor și staff-ului de la FCSB multă sănătate, iar Gigi Becali a intervenit și i-a urat și el la rândul său sănătate lui Ilie Dumitrescu, spunând că se ferește de oamenii vaccinați pe stradă:

„Vă întreb pe voi, dacă cei care sunt vaccinați, dar au COVID și intră în contact cu ceilalți, de ce să îi infecteze pe toți, de ce să nu se testeze toți?

ADVERTISEMENT

Eu nu vă spun ce spun specialiștii, ca să nu se sperie lumea. Fiecare crede în ce vrea”.

„Cum Ilie ne ura nouă sănătate, așa îi urez și eu sănătate, să vedem peste 2 ani cine mai urează sănătate, eu unde văd vaccinați, mă feresc”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,32 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT