Fotbal intern

Încă un transfer pentru Becali: „Toată lumea îşi doreşte la Steaua”

Ce transfer la FC Steaua Bucureşti! Gigi Becali a anunţat că, până la finalul săptămânii, un tânăr din Liga 1 Betano, va veni la FCSB. După victoria clară de la Severin, 5-2 contra CS...
30.10.2017 | 12:21
Inca un transfer pentru Becali Toata lumea isi doreste la Steaua

Ce transfer la FC Steaua Bucureşti! Gigi Becali a anunţat că, până la finalul săptămânii, un tânăr din Liga 1 Betano, va veni la FCSB. După victoria clară de la Severin, 5-2 contra CS Universitatea Craiova – vezi video, patronul FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că intenţionează să-l aducă la echipă pe Sebastian Mailat. Mijlocaşul în vârstă de 19 ani a avut evoluţii bune în ultimele partide disputate în tricoul celor de la ACS Poli Timişoara, care le-au atras atenţia celor din conducerea Stelei, care doresc să-l înregimenteze.

În Liga 1 Betano, Sebastian Mailat a marcat de 6 ori în 37 de partide disputate până acum. Inclusiv în ultima rundă, a reuşit un eurogol de trei puncte în victoria cu 2-1 repurtată de ACS Poli Timişoara în faţa celor de la Astra Giurgiu, într-una dintre surprizele campionatului. Evoluţiile lui Mailat la formaţia bănăţeană sunt entuziasmante, în ciuda faptului că jucătorul se află în conflict cu clubul de pe Bega, litigiul fiind pe rol la instanţele federale. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gigi Becali îl poate aduce gratis la finalul săptămânii

FCSB poate să dea lovitura chiar în acest mercato. Procedura la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a fost declanşată printr-un memoriu depus de Mailat la data de 28 septembrie. Scopul a fost acela de a deveni jucător liber de contract. Clubul timişorean a făcut recurs, care va fi judecat joi, la data de 2 noiembrie. În cazul în care se va menţine decizia iniţială, Sebastian Mailat ar ajunge la FCSB din postura de jucător liber de contract.

La finalul partidei ACS Poli Timişoara – Astra Giurgiu 2-1, Sebastian Mailat a comentat evoluţia sa, dar a fost întrebat şi despre o eventuală mutare la formaţia din Bucureşti: „Nu ştiu dacă este adevărată această ofertă, agenţii mei se ocupă de astfel de probleme. Dar ştiţi şi dumneavoastră, toată lumea îşi doreşte să ajungă la Steaua, pentru că este principala rampă de lansare în fotbalul mare”.