Fotbal intern

Gigi Becali, apariție incredibilă la FCSB – U Craiova! A venit cu toiagul de aur. FOTO

01.04.2019 | 15:44
Gigi Becali aparitie incredibila la FCSB  U Craiova A venit cu toiagul de aur FOTO

Omul de afaceri Gigi Becali a avut o apariție incredibilă la meciul FCSB – U Craiova, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1 Betano. Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a revenit alături de echipă și a fost prezent pe Arena Națională după o pauză îndelungată. De altfel, Becali anunțase că va reîncepe să maergă la partidele vicecampioanei României, după numirea lui Dan Petrescu în funcția de antrenor la CFR Cluj.

Gigi Becali, apariție incredibilă la FCSB – U Craiova

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a venit pe Arena Națională din Capitală la meciul FCSB – U Craiova, dar apariția sa a fost una incredibilă. Finanțatorul FCSB-ului a apărut la stadion în celebrul său Maybach și a fost păzit până a ajuns în lojă de unul dintre bodyguarzii săi cei mai apropiați, Fane Dediu. Însă, jurnaliștii de Pro TV au remarcat faptul că omul de afaceri a venit la marele derby cu toiagul său de aur.

Omul de afaceri și-a cumpărat acest accesoriu pentru a-și mâna oile și a decis să-și ia noul său talisman și la meci. Deși se pare că toiagul cu un capăt suflat cu aur și încrustat cu pietre prețioase îi poartă noroc, Gigi Becali a decis să nu îl ia cu el în tribună și l-a lăsat în mașină. Dar talismanul și-a făcut treaba și din parcare, deoarece FCSB a învins U Craiova cu scorul de 3-2 și a urcat pe locul secund în clasamentul Ligii 1 Betano.

Gigi Becali și-a lăsat toiagul de aur în automobilul Maybach în timpul meciului FCSB - U Craiova
Gigi Becali și-a lăsat toiagul de aur în automobilul Maybach în timpul meciului FCSB – U Craiova

Becali şi-a sfinţit stâna

Cu o săptămână înainte, Gigi Becali a chemat mai mulți preoți pentru a oficia ritualul de sfințire a stânei de oi pe care o are în Pipera. Îmbrăcat în negru, omul de afaceri a avut și toiagul de aur la slujba de sfințire a stânei. Recent, latifundiarul a declarat că printre oile sale se simte cel mai fericit și încearcă să petreacă cât mai mult timp la stână unde se relaxează.

Gigi Becali a spus după meciul FCSB – U Craiova 3-2, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1 Betano, că echipa sa a demonstrat că are valoare și a anunțat că la vară se va despărții de jucătorii Florentin Matrei și Adrian Stoian, pe care i-a adus în această iarnă. De asemenea, finanțatorul a cerut arbitri străini pentru partidele cu CFR Cluj, formație cu care se află în luptă directă pentru câștigarea titlului.