Stiri sportive

Gigi Becali, aproape să-l piardă pe Ionuț Vînă. “Cel mai bun de la FCSB” este dorit în străinătate. EXCLUSIV

28.12.2019 | 17:03
Gigi Becali aproape sal piarda pe Ionut Vina Cel mai bun de la FCSB este dorit in strainatate EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Aventura lui Ionuț Vînă în tricoul celor de la FCSB are șanse bune de a se sfârși după doar un sezon. Unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Viitorul din sezonul 2018-2019 a semnat cu echipa lui Gigi Becali în vara acestui an, însă nu s-a impus la roș-albaștri, fiind mai mult rezervă. FANATIK a aflat că Maccabi Haifa încearcă să profite de situația lui Vînă.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,00 este cota pentru „GG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, aproape să-l piardă pe Ionuț Vînă. “Cel mai bun de la FCSB” este dorit în străinătate

În ciuda faptului că a intrat direct ca titular la FCSB în acest sezon, având evoluții apreciate, Ionuț Vînă și-a pierdut treptat locul în primul ”11”, iar finalul de an l-a găsit mai mult rezervă intrată pe final sau chiar rezervă neutilizată.

FANATIK a aflat că Ionuț Vînă este dorit la una dintre cele mai titrate echipe din Israel, Maccabi Haifa. Ocupanta locului secund din Ligat ha’Al dorește să profite de faptul că jucătorul nu prinde echipa la FCSB și țintește un transfer în vara viitoare.

ADVERTISEMENT
  • 12 titluri de campioană în Israel are Maccabi Haifa

Maccabi Haifa are nevoie de un jucător pe postul de mijlocaș central, poziția lui Vînă, iar jucătorul venit la FCSB de la Viitorul este considerat soluția ideală. Israelienii sunt dispuși să ofere circa 1.000.000 de euro pentru mijlocașul de 24 de ani sau să opteze pentru un împrumut, urmat ulterior de o cumpărare.

Transferul lui Vînă la Maccabi se află momentan la stadiul de discuții, iar în perioada de mercato gruparea din Israel ar fi dispusă să-i înainteze lui Gigi Becali o primă ofertă. Ionuț Vînă a bifat deja prezențe la două echipe în acest sezon, iar pentru Maccabi ar putea evolua abia din vară.

ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă, din ”Cel mai bun de la FCSB” în rezervă de lux

Într-un timp foarte scurt, Ionuț Vînă a parcurs drumul de la ”Cel mai bun de la FCSB” la o rezervă cu tot mai puțin minute. Despre fostul jucător al echipei sale, președintele Viitorului, Gică Popescu, avea numai cuvinte de laudă în luna august.

”Este cel mai bun jucător de la FCSB de când s-a dus acolo. Că Steaua nu are evoluții cum vor suporterii, asta e altceva. Dar din tot răul ăla, eu cred că Vînă are cele mai bune evoluții din echipă”

ADVERTISEMENT

Pentru Vînă au urmat apoi vremuri tot mai grele la FCSB. A prins doar 8 meciuri ca titular, iar de 11 ori a fost rezervă neutilizată.

Vînă, dorit de Maccabi Haifa încă de când evolua la Viitorul

Ionuț Vînă se află de mai mult timp pe radarul celor de la Maccabi Haifa. În vara lui 2019, înainte de a semna cu FCSB, jucătorul Viitorului pe atunci a fost aproape de a ajunge în Israel.

Maccabi, care a încheiat pe locul 2 sezonul precedent intern, era dispusă să dea 1.100.000 de euro pentru fotbalistul lui Gică Hagi.

Între timp, Ionuț Vînă a ales să rămână în Liga 1 și a semnat cu FCSB. Viitorul a primit în schimbul său suma de 750.000 de euro.

 

ADVERTISEMENT