Fotbal intern

Încă două transferuri pentru FCSB. “Vom semna actele cât mai curând!”

Roş-albaştrii sunt în discuţii avansate pentru transferurile a doi juniori care deja se pregătesc sub comanda antrenorilor de la FCSB
19.01.2018 | 16:24
Inca doua transferuri pentru FCSB Vom semna actele cat mai curand
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este convins că în doi ani noua academie a roş-albaştrilor de la Berceni va depăsi academia lui Gheorghe Hagi de la Ovidiu. Dar pînă când lucrările se vor termina în totalitate patronul vicecampionilor deja se ocupă de aducerea celor mai talantaţi juniori din România. După ce a rezolvat semnarea unor contracte noi cu Pacionel şi Ianis Stoica, Becali este pe cale să mai aducă şi alţi doi jucători.

Andrei Iana şi Ştefan Pănoiu, ambii în vârstă de 16 ani, legitimaţi la SCM Rm. Vâlcea, vor semna contracte cu FCSB.  Jucătorii respectivi se pregătesc deja alături de juniorii roş-albaştrilor. ”Cei doi jucători au fost formaţi la CS Hidro de către prof. Emil Popescu. Au jucat un an în campionatul de juniori republicani, pentru CS Hidro, şi după înfiinţarea clubului SCM, aceştia s-au transferat, cu 3 luni în urmă, la clubul din Zăvoi. Sper ca cei doi să performeze şi în scurt timp să facă pasul spre fotbalul mare”, a spus preşedintele trupei din Vâlcea, Gigi Bucuroiu, conform infopuls.ro.

ADVERTISEMENT

 Tatăl lui Andrei Iana a confirmat transferul!

Tatăl lui Andrei Iana a confirmat faptul că transferurile celor doi fotbalişti se va rezolva în cel mai scurt timp. ”Da, Andrei şi Ştefan sunt la Bucureşti, se pregătesc cu echipa de juniori de la FCSB, urmează ca în scurt timp să semnăm actele de transfer. Sper că acest lucru se va rezolva în cel mai scurt timp, a spus Cosmin Iana.

Profesorul Emil Popescu a vorbit şi el despre transferurile jucătorilor Iana şi Ştefan Pănoiu. “Pe cei doi i-am crescut de la vârsta de 5 ani. I-am descoperit în urma unor selecţii, Andrei era la Şcoala nr 9, în Ostroveni, iar pe Pănoiu l-am văzut, de mai multe ori, şi l-am urmărit, în curtea şcolii, la Pedagogi,Andrei Iana, la mine a jucat pe mai multe posturi. Are viteză, forţă, indemânare. El trebuie să fie cât mai aproape de poartă.

ADVERTISEMENT

Pănoiu la mine a jucat cu predilecţie pe bandă stângă. E jucător de creaţie. Depinde de ei dacă vor face faţă la FCSB. Oricum, este un pas foarte mare pentru ei, acum trebuie să ştie să gestioneze situaţia creată, despărţirea de familie, de colegii de la club. Dar, cred că se vor impune la FCSB”, a spus profesorul Emil Popescu.