Sport

Gigi Becali ar putea pierde zeci de milioane de euro din cauza pandemiei! Afacerile imobiliare, suspendate de criză

31.03.2020 | 12:35
Gigi Becali ar putea pierde zeci de milioane de euro din cauza pandemiei Afacerile imobiliare suspendate de criza
ADVERTISEMENT

Gigi Becali ar putea suferi pierderi financiare importante din cauza pandemiei de coronavirus care a sistat, pentru moment, afacerile imobiliare ale patronului clubului de fotbal FCSB.

Cum îi afectează criza afacerile imobiliare ale lui Becali

Publicația Forbes a dezvăluit că averea lui Gigi Becali este în scădere în ultimii ani, ajungând, la finalul anului trecut, la aproximativ 450 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Totuși, Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat recent că patronul FCSB, deși Forbes îl plasează la mare distanță de Ion Țiriac, cu o avere de peste 1 miliard de euro, are o putere financiară mai mare decât a fostului jucător de tenis datorită proprietăților imobiliare pe care le deține.

Ion Țiriac nu are bani mai mulți decât Gigi Becali. Eu nu le-am numărat banii nici la unul, nici la altul, dar la ce pământuri are Gigi Becali și ce locuri de case…”, susținea Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gigi Becali ar putea fi afectat serios de criza provocată de pandemia de coronavirus în domeniul afacerilor imobiliare. Patronul clubului FCSB ar fi avut pregătite mai multe tranzacții importante pregătite, înainte de izbucnirea crizei, care au fost sistate.

După terminarea perioadei de criză, care ar putea afecta puternic economia mondială, sumele oferite lui Gigi Becali în tranzacțiile imobiliare au șanse mari să cunoască o scădere drastică.

ADVERTISEMENT
  • 450.000.000 de euro ar fi averea lui Gigi Becali

Economii la fotbal

Una dintre măsurile luate de Gigi Becali pentru evitarea unor pierderi importante a afectat jucătorii legitimați la FCSB.

Omul de afaceri a decis înjumătățirea salariilor angajaților cel puțin până în luna septembrie, în timp ce fotbaliști precum Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere, Alexandru Stan sau Adi Popa, aflați în ultimele luni de contract, au fost trimiși în șomaj tehnic, urmând să încaseze aproximativ 2300 de lei net în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT
  • 2003 este anul în care Gigi Becali a preluat FCSB
Tags: