Sport

Gigi Becali are o stradă cu numele său într-o comună din Dolj! „Îl așteptăm pe la noi!” Exclusiv

Gigi Becali are o stradă cu numele său în satul Rastul Nou din județul Dolj. Primarul îl așteaptă pe patronul FCSB-ului să vină să o viziteze.
19.05.2021 | 20:54
Gigi Becali are o strada cu numele sau intro comuna din Dolj Il asteptam pe la noi Exclusiv
Gigi Becali are o stradă cu numele său într-o comună din Dolj! „Îl așteptăm pe la noi!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Becali nu are parte de prea multă bucurie în ceea ce o privește pe FCSB. Bucureștenii au pierdut din nou titlul de campioană. În urma victoriei cu FC Botoșani, CFR Cluj a devenit matematic campioană, iar decernarea medaliilor de campioni se va face după ultima etapă, chiar după meciul cu FCSB.

Până atunci, „roș-albaștrii” joacă împotriva Universității Craiova, iar oltenii vor să învingă rivala pentru a avea un moral cât mai bun înainte de finala Cupei României, de sâmbătă, 22 mai, de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este chemat să viziteze strada care îi poartă numele în comuna Rastul Nou. Primarul: „Îl așteptăm pe la noi în viitorul apropiat.”

Dincolo de fotbal, Gigi Becali este renumit pentru faptele bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului, iar mulți oameni îi recunosc meritele omului cu banii de la FCSB. Acest lucru se întâmplă și în comuna Rastul Nou. După inundațiile din 2006, Becali a sărit în ajutorul oamenilor și a construit locuințe pentru oamenii care au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Ca semn de recunoștiință, o stradă din localitate îi poartă numele. FANATIK a luat legătura cu primarul din Rastul Nou, Cătălin Ciprian Arnăutu: „Nu eram eu la conducere atunci când s-a numit strada, dar știu foarte bine că Becali s-a implicat activ pentru a ajuta oamenii din Rast.

ADVERTISEMENT

Trebuia să se facă toată strada de locuințe. Au existat mai multe discuții cu primarul de atunci, niște certuri, și s-a renunțat,” a spus acesta.

Gigi Becali a fost invitat de edilul comunei pentru a vizita singura stradă din România care îi poartă numele: „Nu sunt primar de multă vreme, sunt de șase luni, dar îmi doresc ca în viitorul apropiat să vină Gigi Becali să viziteze strada care are numele său. Să vadă și ce s-a întâmplat cu investiția domniei sale.”

ADVERTISEMENT
strada gigi becali
Strada care îi poartă numele lui Gigi Becali.
Foto exclusiv FANATIK
  • 44 de locuințe a construit Gigi Becali în Rastul Nou
  • 15 milioane de euro a fost ajutorul dat de Guvern pentru doljenii care au fost afectați de inundații

FCSB – Universitatea Craiova, meci de orgoliu pentru olteni. Primarul din Rastul Nou nu ține cu echipa din București: „Sunt oltean, deci țin cu Știința și îmi doresc să învingem!”

Universitatea Craiova are patru înfrângeri la rând, iar fanii Științei nu mai au răbdare cu băieții lui Marinos Ouzounidis. Dacă Știința nu va câștiga Cupa României, oltenii ar avea unul dintre cele mai slabe sezoane de la revenirea pe prima scenă fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Dincolo de Cupă, Craiova vrea să rămână pe podium la finalul campionatului, iar pentru atingerea acestui obiectiv ar fi nevoie ca „alb-albaștrii” să mai adune puncte, iar prima ocazie este cu FCSB.

Cătălin Arnăutu, primarul din Rastul Nou, le ține pumnii „juveților” lui Ouzounidis: „Îmi place fotbalul, chiar am ajutat la redresarea fotbalului în comună. Sunt oltean, nu țin cu FCSB, țin cu Universitatea Craiova și îmi doresc să câștigăm derby-ul cu ei. Sperăm ca măcar Cupa României să o adjudecăm în acest sezon în care nu am arătat foarte bine în play-off și am pierdut mai multe meciuri.”

FCSB a ajuns deja la al șaselea an la rând în care nu reușește să cucerească titlul. Totuși, postul lui Anton Petrea nu este amenințat, după ce Gigi Becali l-a reconfirmat pe tehnician, spunând că nu are nicio vină pentru ratarea titlului și a recunoscut din nou că toate alegerile din echipă sunt ale sale:

„Rămâne, da. Cum să-l dau afară, dacă e responsabilitatea mea. „E casa mea, mobila mea, fac ce vreau, responsabilitatea mea.” a declarat finanțatorul de la FCSB la DigiSport. Înainte de derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, gazdele sunt pe locul secund în campionat, cu 51 de puncte acumulate, în timp ce oltenii au același număr de puncte cu Sepsi, 37, și se bat cu covăsnenii pentru ultima treaptă a podiumului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 3,34 este cota pentru „X final”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT
Tags: