Fotbal intern

Gigi Becali are pe masă o ofertă din Italia de 12 milioane de euro pentru Dennis Man. Exclusiv

12.01.2021 | 14:19
Gigi Becali are pe masa o oferta din Italia de 12 milioane de euro pentru Dennis Man Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e aproape să se despartă de una dintre perlele sale, Dennis Man, pentru care a primit o ofertă clară de transfer de la o formație din Serie A. Din informațiile FANATIK, oferta vine din partea Fiorentinei și este de 12 milioane de euro.

Patronul celor de la FCSB nu dorește să-i dea drumul mijlocașului de 22 de ani pentru această sumă, motiv pentru care le-a transmis italienilor să mai pluseze dacă vor să-l transfere pe Man. Diferența dintre ce dă Fiorentina și dorința lui Becali este mică față de ce oferte a avut șeful roș-albaștrilor pe masă în lunile anterioare.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a primit o ofertă scrisă de 12 milioane de euro de la Fiorentina pentru Dennis Man

Dennis Man se pregătește să plece de la FCSB chiar în această perioadă de mercato dacă italienii de la Fiorentina plusează la oferta pe care i-au trimis-o lui Gigi Becali.

FANATIK a aflat că patronul celor de la FCSB are pe masă o ofertă scrisă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man. În momentul în care a fost informat de această sumă, Gigi Becali a spus clar că nu e de acord și așteaptă ca Fiorentina să mărească oferta.

ADVERTISEMENT

Italienii din Firenze au pus ochii de ceva timp pe Dennis Man, chiar presa din Peninsulă dezvăluind recent acest interes. Nu s-a vehiculat însă nicio sumă până acum, când hârtia de la Fiorentina pentru jucătorul arădean a ajuns la București.

Cei de la Fiorentina au cerut referințe la fostul lor jucător, Adrian Mutu, despre Dennis Man. Actualul selecționer al naționalei de tineret a României, care s-a bazat toamna trecută pe Man la lot, a dat asigurări că mijlocașul celor de la FCSB merită investiția!

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB le-a transmis italienilor că vrea 14 milioane de euro, iar dead-line-ul este mijlocul lunii ianuarie

Gigi Becali ar fi de acord să renunțe acum la Dennis Man pentru 14 milioane de euro, adică italienii trebuie să pluseze cu „doar” două milioane de euro. Cei de la as.ro au dezvăluit că Becali a stabilit și un dead-line pentru eventuala plecare a lui Dennis Man de la FCSB.

Patronul roș-albaștrilor le-a transmis apropiaților că va aștepta până pe 15 ianuarie 2021 pentru a vedea dacă oferta de 12 milioane de euro de la Fiorentina va crește la 14, așa cum își dorește el. În cazul în care se îndeplinește această condiție, transferul lui Man de la FCSB la Fiorentina va fi perfectat în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

În acest moment Dennis Man se află alături de colegii săi în cantonamentul din Antalya, de unde se vor întoarce pe 14 ianuarie, cu o zi înainte de primul meci oficial din 2021 al roș-albaștrilor. FCSB urmează să joace vineri, 15 ianuarie, chiar data dead-line-ului pentru transferul lui Man la Fiorentina, împotriva Astrei Giurgiu.

  • 6,5 milioane de euro este cota actuală a lui Dennis Man pe transfermarket
  • 15 goluri în 16 meciuri în toate competițiile a marcat Man pentru FCSB în sezonul 2020/2021

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT