Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali aruncă bomba după CFR Cluj – FCSB 1-1. „Acum o să vină CFR la retur să-i ciocănim pe Ghencea!” Ce spune despre Florinel Coman. Video

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a fost în formă maximă după CFR Cluj - FCSB 1-1. Declarații optimiste: laude pentru Florinel Coman și critici pentru Miculescu și Cordea.
10.04.2023 | 12:55
Gigi Becali arunca bomba dupa CFR Cluj  FCSB 11 Acum o sa vina CFR la retur sai ciocanim pe Ghencea Ce spune despre Florinel Coman Video
ADVERTISEMENT

Gigi Becali rămâne optimist după derby-ul cu CFR Cluj, iar patronul FCSB își freacă mâinile de bucurie după prestația de excepție a lui Florinel Coman, principalul său produs de export.

Gigi Becali, încântat de Florinel Coman: „Se joacă cu mingea ca Neymar, a driblat șase!”

Gigi Becali nu se mai teme deloc de echipa lui Dan Petrescu„Nu trebuie să mai avem frică de ei că nu mai sunt așa puternici, dar aseară au intrat cu atitudinea de pe vremuri, cu putere. Noi cu valoare, dar fricoși. Au avut ocazii, puteau să dea 2-0 și la revedere! Se termina. Numai vorbeam de titlu. Așa, în situația asta n-am pierdut noi nimic.

ADVERTISEMENT

Am jucat cu echipa în deplasare cu care am jucat la titlu și n-am pierdut. Acum o să vină CFR-ul și o să-i ciocănim în Ghencea. Florinel a devenit mai bun de atunci când l-am luat. A înțeles că nu merge, vine la sală se antrenează separat el. Se joacă cu mingea ca Neymar, a driblat șase!”.

VIDEO MAI JOS: 

Patronul FCSB știe de ce Florinel Coman a reușit să renască: „Nu l-au motivat criticile mele, ci Dumnezeu care i-a zis: ‘Vezi că Tănase ia milioane de euro, Cicâlcău, Man și care în fața ta erau mici și tu nu ai luat măcar un milion’. Acum el trebuie să ia mai multe”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a desființat pe David Miculescu și Andrei Cordea: „Bagi pe unul o repriză și ăla varză și ăla praf!”

În schimb, David Miculescu și Andrei Cordea au ieșit extrem de șifonați după declarațiile patronului FCSB: „Singura problemă a noastră e partea dreaptă. Ce să facem? N-avem. L-am încercat și pe Radaslavescu aseară. Avem doi din care nu facem unul. Și David și Cordea.

Bagi pe unul o repriză și ăla varză și ăla praf! Nu știm de ce cad. Întrebați-l pe el. E praf definitiv! În Miculescu încă mai am încredere că e tânăr. El a mai mișcat. Când a intrat Cordea, varză, praf și pulbere! S-a dus”. 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se teme de arbitraj: „Trebuia să spună Kovacs dacă e 11 metri. În general îmi dă de gândit, nu la Petrescu”

Omul de afaceri însă se teme și de jocuri de culise și consideră că FCSB trebuia să primească o lovitură de la unsprezece metri: „Uitați-vă la fază, apoi vedeți dacă a fost penalty. Să zicem că nu a fost asta o problemă. Era mingea afară. La mine cea mai mare problemă e când Miculescu era cu mingea în careu și fundașul lor a sărit contratimp și a căzut.

A dat fault în atac. Nu e în regulă. E ceva în neregulă. Era și Kovacs, bine, nu mai dăm 11 metri. Dar la faza aia?! Îmi dă de gândit. Radu Petrescu a arbitrat perfect, dar faza aia… Trebuia să spună Kovacs dacă e 11 metri. În general îmi dă de gândit, nu la Petrescu. Pentru ce să dai fault în atac?”.

ADVERTISEMENT

În privința meciului cu Farul, Gigi Becali pune deja presiune pe jucători: „Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu?! Dacă faci un egal, să zicem că mai ai un meci. City cu nu știu cine, 3-1, 4-0. Ai valoare câștigi. Când este meci decisiv trebuie să le dai 2-3 în plus, să anulezi orice fel de risc”.

Gigi Becali, declarații EXPLOZIVE după CFR Cluj - FCSB 1-1 | CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Gigi Becali nu a ratat ocazia să îl „înțepe” și pe Gabi Balint: „Dacă nu, ce să mai căutăm. Mă las de fotbal și îmi iau și bani. Ești exclus dacă nu bați acum. Dacă nu dădeam gol, eram gata, la revedere! Valoarea e esențială și decisivă! O să vedeți că ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! O să vadă domnul Balint că la toamnă o să fim în grupele Champions League”.

ADVERTISEMENT